2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نوشتم من...  قشنگ ابپزکن اول بعد پیاز وسیب زمینی سرخ کن بااونهاقاطی کن رب بزن و چرخکرده ...

ممنون گلم

ان شاالله چند روز دیگه با خبر مثبت شدنت بیای الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نه بابااااا شايد خوب دير لانه گزيني كرده باشه و يا بي بي جكش خراب بوده باشه من روز ١٣ انتقال بااينك ...

امروز برای اولین بار تو این ده یازده سال گریه شوهرم رو دیدم بخاطر بچه.بخاطر بی بی چک منفی

خیلی ناراحت شدم ، واقعا وجدان کاری ندارن ،آه این همه آدمو‌چه‌جوری میخوان جواب بدن ، خیلی تو راه سختی ...

اره هیچکس نمیدونه چه بلایی سرمون میاد خود دکتر هم گفت من دستم زیر ساتور جنین شناسه

فک نکنم کسی راضی باشه دست به چنین کثافت کاری بزنه.بالاخره بیمارستان رییس داره .نمیان که بیمارستان رو ...

نه عزیزم بیمارستان بهمن بودم و خود دکتر این موضوع رو فهمید انقدر که دید بچه ها دارن منفی میشن اینکارو کردن حالا خدا میدونه سر چی با دکتر دشمنی کردن فقط میتونم بگم خدا ازشون نگذره همه بچه ها دارن نفرین میکنن و قرارگذاشتن سه شنبه برن بیمارستان بهمن اعتراض 

نه عزیزم بیمارستان بهمن بودم و خود دکتر این موضوع رو فهمید انقدر که دید بچه ها دارن منفی میشن اینکار ...

دکتر اینو چجوری به مریضا رسونده؟

حالا اعتبار دکتر هم خدشه دار میشه

مریضا ریسک نمیکنن و دکترشون رو عوض میکنن.

😉

مرسی انگار شرطی شدم آخه موقع تخمک کشی خیلی سختم شد خیلی استرس کشیدم رفت و آمد سخت بود الان بعد دو سا ...

نه عزیزم اصلا ب این چیزا فکر نکن  با دید مثبت برو اونجا همه برا بچه دار سدن میان تو هم نیت کن استرس و از خودت دور کن برای بچه دار شدن شروع کن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
امروز برای اولین بار تو این ده یازده سال گریه شوهرم رو دیدم بخاطر بچه.بخاطر بی بی چک منفی

خدا صبرش بده و به دل شوهرامون نگا کنه و این‌مشکل رو خودش حل کنه ، انشالله خدا به این زودی دامنت رو‌سبز میکنه و‌به دلتون آرامش میده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

الهي بگردم😭😭😭فرشته شما خوزستان بودي؟؟ جنين نداري ديگه؟اخه شما علايم خوبي داشتي🥺ان شاالله خدااااا بهتون صبر و قدرت بده كه بتونين با انرژي بيشتر اين راه ادامه بدين 

ان شالله انتقال اينسريتون ختم ميشه به يبارداري عالي، بافرزندان سالم و صالح كه بخوشي زايمان ميكني و عاقبت بخيريشونوووو ميبيني بحق امام رضااااا