2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
توکل بخدای بزرگ, تو رو دیدم ازته دلم خیلی شادشدم.  پروانه جان هم حسابی بهم ریخت منو... خدابه ه ...

تو رو خدا خواهر ناراحت نباش ببخشید قصدم از گفتن اینجا نگران کردن انتقالی ها نبود انشالله شما مثبتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله من  که اصلا دوم نمیارم دوست دارم قبل از جواب ازمایشم تکلیفمو بدونم برایه همین من باشم از ...

وای الهی کاملا ازته ته دلم درکت میکنم حتی میخوام بشیم برات گریه کنم😭😭خداخودش به بهترین نحودلتوشادکنه الهی خدا به هیچ لحظه ای به حال خودمون وانزاره. 

من نه بابا اچ سی جی قبل انتقال زده ام... بنظرت بزنم؟ منم نفرت دارم ازبی بی ازبس میخریدم منفی گریه میکردم. 

بعد انتقالام هم که دیگه فقط ازمایش منفی. اصلا نزدم

عزیزدلم خیلی خیلی تبریک میگم بهت خوشگل مامان.   التماس دعای مخصوص ماهاروهم دعاکن, منم بزن ...

لطف میکنی ممنونم ازت 

الهی که قسمت خودت بشه 

من روز هفتم انتقال زدم 

هشتم زدم و دهم انتقال 

منم تا الان نزده بودم 

ولی سوفی عزیز و پروانه جون مشوقم شدن 

الهی که هر چی از خدا میخوان، خدا بهشون بده و دامنشون سبز بشه انشالله 🤲🤲🤲

اگر استرس نمیگیری بزن در غیر این صورت نزن چون استرس سم واقعا 

لطف میکنی ممنونم ازت  الهی که قسمت خودت بشه  من روز هفتم انتقال زدم  هشتم زدم و ده ...

قربونت برم انشالله. تودلی نازت که تازه گرفته بگودعاکنه😍😍😍اخ خدا فسقل کوچولو... 

نه استرس که نمیگیرم اینبارگفتم ولی خب یکم میفهمم دیگه منفی هستم همین بزور ادامه میدم داروها تاازمایش😅😅😅

من دیگه جنین ندارم به نظرم بیبیچکو از روز ۸ یا ۹ به بعد بزن 

باشه عزیزم توکل بخدا ایشالله منم روز8-9بزنم ببینم چی میشه... یکم اماده میشم انشالاه چه مثبت و چه... 

فکرشم ترسناکه. بمیرم برات باز باید شروع کنی پانکچر؟؟ توام ذخیرت کمه؟ 

نه بابااااا شايد خوب دير لانه گزيني كرده باشه و يا بي بي جكش خراب بوده باشه من روز ١٣ انتقال بااينك ...

میشه عکسه تستتو بزاری بعد چند دقیقه روشن شد فورا یا طول کشید اخه میگم زیر دو دقیقه روشن کنه معتبر نیست حالا فردا و پس فردام میزنم ببینم چه جوری

باشه عزیزم توکل بخدا ایشالله منم روز8-9بزنم ببینم چی میشه... یکم اماده میشم انشالاه چه مثبت و چه...& ...

من شکر خدا زخیرم خوبه ولی پولمون ته کشیده نمیدونمبتونم برم یا نه باید پول جور کنم لامصب همین انتقالم حدودی ۱۷ تومنی خرج رو دستم گذاشت خرجشم خییئلی گرونه

میشه عکسه تستتو بزاری بعد چند دقیقه روشن شد فورا یا طول کشید اخه میگم زیر دو دقیقه روشن کنه معتبر نی ...

پروانه جان هر وقت حال دلت مساعد بود و آرامش داشتی 

محبت میکنی برام حساب کنی اگر به امید خدا همه چیز خوب پیش رفت و من مثبت موندم چند هفته میشم 

18 اردیبهشت روز اول پریودم بوده، چهار خرداد انتقال دادن برام، جنینم پنج روزه بوده 

من شکر خدا زخیرم خوبه ولی پولمون ته کشیده نمیدونمبتونم برم یا نه باید پول جور کنم لامصب همین انتقالم ...

انشاالله خدا برات میرسونه، تو که داری تلاشت رو میکنی امیدوارم راهش هم هموار بشه عزيزم  اگه لایق باشم حتما برات دعا میکنم 

که به آرزوی قلبیت برسی 

من شکر خدا زخیرم خوبه ولی پولمون ته کشیده نمیدونمبتونم برم یا نه باید پول جور کنم لامصب همین انتقالم ...

من خودم ذخیرمم کمه 1هست...باتوجه سنم خیلی کمه. خدایا الان میبینی حال دلمون رو رحم کن. 

اره خیلی خیلی گرونن واقعاهزینه هاش, من خودم حساب کردم باتوجه داروهام35درمیاد بخوام باز😓😓

الان پانکچرشده20تومن