2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم شما که بیمار فروتن هستید گروه ندارید؟ یا اطلاع از مثبتی ها ندارید که امار چطوره؟  ما که ...

واییی خدای من مگه میشه همچین ظلمی؟؟؟ مطمینی؟ 

خدا ازشون نگذره الهی اه تک تک اون جنین ها زمین بزندتشون

سلام دوستان خوبم صبح بخیر  من سومین بی بی چکممم زدم  ولی هنوز پر رنگ نشده البته به نظر خ ...

سلامم وااااایی واییی خدااایااااشکرت انگارخودم مثبت شدم. چه مثبت نررنگی حسابی مامان شدی التماس دعا😭😭😭

روز چندی؟ برای سلامتی خودت وتودلیت حمدمیخونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابااااا شايد خوب دير لانه گزيني كرده باشه و يا بي بي جكش خراب بوده باشه من روز ١٣ انتقال بااينك ...

عزیزلم ببخشید شما hcg کی زده بودی؟؟ من یک هفته قبل انتقال زدم... اخه سیکل من متفاوت تحریک تخمک گذاری بود تاضخامتم بالابره

وای نسرین-مهر دیدم خداروهزارشکر مثبت پر رنگه هوسی شدم منم بزنم اماده شم. کی بزنم؟ 

نه بابااااا شايد خوب دير لانه گزيني كرده باشه و يا بي بي جكش خراب بوده باشه من روز ١٣ انتقال بااينك ...

خواهر شما روز انتقالم حساب کردی ؟ روز ۱۳ تستت مثبت شد ؟ میشه عکس تستتو بزاری اگه زحمتی نیست ؟روز چندمو چندم انتقالت امپول داشتی کامل زدی ؟ ببخشید من سوالام زیاد شد ؟ درد امروزم خیییلی بیشتره دزدکی رفتن های شوهری سره بیبیچکم حالمو بد کرد

سلام خواهر حالتو خوووب درک میکنم منم یه منفی دیگه خدا امروز زد تو صورتم از صبح شوهرم صد بار دزدکی رف ...

سلام پروانه جانم انشالله که حکمتی بوده توکل کن به خدا و مجددا اقدام کن انشالله که دو تا پسر گل خدا بهت هدیه میکنه 

سلام خواهر حالتو خوووب درک میکنم منم یه منفی دیگه خدا امروز زد تو صورتم از صبح شوهرم صد بار دزدکی رف ...

الهی بمیرم برات... خیلی سخته درکت میکنم. وای منم استرس اینو دارم باز ازمایش تف بندازه توصورتم بااون زیریک ها😭😭😭

خداخودش کمکمون کنه بحق اباعبدالله الحسین قسم اش میدم نگاهمون کنه دلمونوبی جواب نزاره, چندمین انتقالته؟ 

سلام پروانه جانم انشالله که حکمتی بوده توکل کن به خدا و مجددا اقدام کن انشالله که دو تا پسر گل خدا ب ...

مرسی خواهر والله اگه اینجا نبود نمیدونستم دردمو به کی بگم هوشحالم خواهرهایی مثله شماها دارم

الهی بمیرم برات... خیلی سخته درکت میکنم. وای منم استرس اینو دارم باز ازمایش تف بندازه توصورتم بااون ...

خواهر خدا نکنه انشالله شما با جواب مثبتت دله مامنفی ها رو شاد میکنی من سوم انتقال دادماگه روز انتقالو حساب نکنی میشم ۱۱انتقال 

مرسی خواهر والله اگه اینجا نبود نمیدونستم دردمو به کی بگم هوشحالم خواهرهایی مثله شماها دارم

قربونت برم عزیزم کاش میشدبغل کنیم همو... واقعا شکر اینجا هست وباهم حرف میزنیم وگرنه غمباد. 

خدابه دل مهربونت معجزشونشون بده

خواهر خدا نکنه انشالله شما با جواب مثبتت دله مامنفی ها رو شاد میکنی من سوم انتقال دادماگه روز انتقال ...

عزیزدلمی برات ازته دلم بهترین ها ارزومیکنم برای تو نیت صبرت به حضرت زینب صلوات میفرستم14تا الهی خوش خبربیای ,چندمین انتقالت بودعزیزم؟ بنظرت منم بزنم اینبار؟؟ 

دوتا انتقال قبل نزدم اصلا وفقط منفی زیریک ازمایش دیدم😰😰😰

خدا بزرگه نا امید نشو انشاالله که به زودی دلت رو شاد میکنه 🤲🤲

عزیزدلم خیلی خیلی تبریک میگم بهت خوشگل مامان. 

التماس دعای مخصوص ماهاروهم دعاکن, منم بزنم یعنی اونروزا؟؟ تاحالانزده بودم انتقالای قبل نفرت داشتم ازمنفی

برای خودت وتودلیت حمدمیخونم

سلام مهربون جانم  ممنونم ازت الهی که خودتم با یه بتاي خوب بیایی و خوشحالمون کنی 🤲🤲🤲  ...

توکل بخدای بزرگ, تو رو دیدم ازته دلم خیلی شادشدم. 

پروانه جان هم حسابی بهم ریخت منو... خدابه هممون رحم کنه 

الهی نی نی ات رو9ماه دیگه سلامت بغل بگیری شیرش بدی

عزیزدلمی برات ازته دلم بهترین ها ارزومیکنم برای تو نیت صبرت به حضرت زینب صلوات میفرستم14تا الهی خوش ...

والله من  که اصلا دوم نمیارم دوست دارم قبل از جواب ازمایشم تکلیفمو بدونم برایه همین من باشم از روز ۸ یا نه میزنم به نظرم اگه مثبت باشه وامپول ۵ روز قبلش نداشته باشی اچ سی جی دیگه دیرم هاله بده مثبتی چون من ۵ روز پیش امپولو زدم امروز کامل رفته از بدنم اگرم میدونی استرس میگیری ول کن تا صبح ازمایشت قبلش یکی بزن بیا مارو هم خوشحال کن من اغده ی بیبی مثبت گذاشتن تو تاپیک رو دلم م‌وند شما جای من بزارش