2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046206 بازدید | 684503 پست
توخونه ندارم بگم ازادمیدن؟؟ بگم بخرن بزنم. انشالله طوری نشه توکل بخدا هرچی قسمت باشه یک روز فاصله د ...

انشااله چیزی نیس.بنظرمن بگیربزن اره آزادمیدن گرون نیس.بازمیخوایی ازبچه های دیگه هم بپرس

تاهمین امروز اروم بودم هابی هیچ استرسی الان انگاریهوغم عجیبی نشست رو دلم😭خدا خودش رحم کنه چشم دیگه ...

ببین از نوع پیام دادن هاتم مشخصه کلا آروم و قرار نشستن هم نداری

خب دو هفته نهایتش باید آروم باشی

بقول معروف دندون سرجیگر بذار تا بگذره این چهارده روز

واسه لک هم مگران نباش ان شاالله لانه گزینیه

چون توی روز سوم و چهارم بلاستها لانه گزینی میکنن

مگر سری های قبل از کی لک دیدی؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین ب ما متذکر شدن بعد از روز چهارم اما من گفتم تا ی هفته تحمل میکنم با عوض کردن لباس و دستمال مرط ...

نرو عزيزم  

تحمل کن 

الان هوا گرمه 

حموم بریم خوب نیست 

یک هفته چیزی نمیشه 

لباس عوض کنید کافیه 

منم بخاطرموهام میگم چوب همینجوریش چربه موهام.پس بمونه فردامیرم حموم

نه موهای من خداروشکر چرب نیست😋

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره اگرمیتونی یکم صبرکن الان من میگم کاش نمیرفتم از کجا می دونستم اخه. ازدکترم پرسیدم حموم گفت اشکال ...

عزیزم زنگ بزن بپرس از مرکزت نگران نباش به خاطر حمام نیست. کلا خودتو خسته نکن بیشتر استراحت کن فعلا مرکز ما میگفت اگه لک دیدی یا خونریزی انوکسا و اسپیرین قطع بشه شیافم یه دونه اضافه میشد البته من ۲ تا شیاف داشتم 

تا ۴۸ ساعت بعد از قطع کامل دوباره انوکسا و اسپیرین مصرف شه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من الان خدابخواد روز4هستم. دوش5دقبقه ای رفتم اشکال نداره؟؟ خودت خوبی عزیزم؟ 

خب خدارو شکر .‌نه بابا فکر نکنم به این چیزا باشه . خوب کاری کردی سبک شدی  . مرسی فدات شم . الهی هرکی انتقال داده و منتظره مامان بشه از جمله شماها

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم بخاطرموهام میگم چوب همینجوریش چربه موهام.پس بمونه فردامیرم حموم

چرب عیب نداره اتفاقی نمیوفته 

مهمانی و عروسی که نمیخواییم بریم که بگیم زشته خونه خودتی 

سعی کنید حموم هم رفتید کوتاه و با آب ولرم حموم کنید 

البته بدن با بدن فرق میکنه 

ولی در کل رعایت کنید 

اره اگرمیتونی یکم صبرکن الان من میگم کاش نمیرفتم از کجا می دونستم اخه. ازدکترم پرسیدم حموم گفت اشکال ...

راستش منم چهارشنبه یه دوش گرفتم چون واقعا نمیتونستم تحمل کنم و کسی هم نگف حموم نکن تو برگه ایی که دادن هم نوشته بود بعد از انتقال میشه دوش گرفت ان شاء الله خدا بخیر کنه 

خدایا به امید تو....
ببین از نوع پیام دادن هاتم مشخصه کلا آروم و قرار نشستن هم نداری خب دو هفته نهایتش باید آروم با ...

اره نشستن رو اروم قرار نداشتم... ولی دیگه الان استراحت میکنم, آه, نه دیگه اروم میشینم الهی قربونت برم مثبت شی کلی خوشحالی کنیم. یعنی ممکنه ازون باشه؟ 

سری اول روز11دیدم وتبدیل پریودشدیدشد

سری دومم بعدحموم دیده بودم همین زمانهابعدش قطع شد بچه ها گفتن شایدلانه گزینی امانبود ومنفی

اینبارم توکل بخدا صلوات میفرستم برای امام زمان