2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به دکترت اعتماد کن انشالله بهترین نتیجه روبگیرز. درسته منم نشنیده بودم اولین باره شنیدم و ...

فدات شم توکل به خدا ممنون فاطمه جان انشاالله شما هم این ماه مامان بشی و با بتای تپل برات خوشحالی کنیم اینجا..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
شروین جان سلام . کمر دردت خوب شد ؟ بهتری ؟

آره

کمر دردم کامل خوب شد

گرفتگی عضلات بود.دو هفته طول کشید تا خوب بشم.

بعد اون کمر درد دیگه نمیتونم دسشویی ایرانی بشینم.فرنگی استفاده میکنم.

ولی بعد اون کمر درد دیگه قبراق نیستم

انگار سنگین شدم

قبل اون کمر درد ویارهام درست شده بود.انگار نه انگار 

البته هنوز تلخی دهنم هستا

😉

فدات شم توکل به خدا ممنون فاطمه جان انشاالله شما هم این ماه مامان بشی و با بتای تپل برات خوشحالی کنی ...

قربونت برممم عزیزمی اینکه سیکلت کلامتفاوته اینکه خوبه. منم سیکلم اینبارمتفاوت کلی دوا درمون داشتم قبل انتقال وخوشحال بودم که نتیجه بهتر میشه توام شادباش

خخخ توکل بخدا دعاکن عزیزم اینبار شیطون شدم😂😂😂بیشترمیشینم امروزم که هی فقط خندیدم. 

آره کمر دردم کامل خوب شد گرفتگی عضلات بود.دو هفته طول کشید تا خوب بشم. بعد اون کمر درد دیگه نمیتو ...

خب خدارو شکر که کمر دردت از بین رفته . عیبی نداره این سنگینی روز له روزم بیشتر میشه دیگه . مواظب نی نی باش انشالله  بقیه ی بارداریتم بسلامت بگذرونی . 

تلخی دهن از چیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عیزم انشالله نی نی جانت بسلامتی ودلخوشی بیادبغلت.  برای ماها هم دعاکن

انشالله شما هم بزودی با بتای تپل خوشحالمون کنی و با عمر ۱۲۰ ساله برات بمونه.خدا رحمتشو بهت نشون بده و بچه سالم بهت روزی بشه

الهی امین.

خدا به همه منتظرای این تایپیک نی نی سالم عنایت کنه انشالله🌿🌿🌿🌿🌿🍀🍀☘☘🤲🤲🤲

😉

خب خدارو شکر که کمر دردت از بین رفته . عیبی نداره این سنگینی روز له روزم بیشتر میشه دیگه . مواظب نی ...

نمیدونم .صبحها که از خواب بیدار میشم این مدلی میشم😖

یا چیزی شیرین میخورم بعدش دهنم تلخی میشه.

اخه فقط ۴ کیلو زیاد شدم.نباید سنگین بشم.

😉

قربونت برم سارا جون خدا از زبونت بشنوه راستی گفتن انتقال جنین دومرحله ای برام انجام میدن یه سه روزه ...

فدات عزیزم انشالله که خوش خبر بیای چند وقت دیگه.

اه چه خوب خدا رو شکر خیلی خوبه سه تا از بچه ها با دو مرحله ای مامان شدن 😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله شما هم بزودی با بتای تپل خوشحالمون کنی و با عمر ۱۲۰ ساله برات بمونه.خدا رحمتشو بهت نشون بده ...

قربونت برم انشالله بادعاهای شما, منم23ام ازمایش دارم توکل بخدا

عزیزم چرا نباید وزنت باابره؟ تلخی دهن گاهی میگن از کبدمیتونه باشه. 

خداخودش عیدی بده به هممون ایشالله بعد پسرکوچولوت یه دخمل نازم طبیعی میادبرات

آره ادم قلبش درد میگیره هر چند اونا قصدشون و نیتشون این نیس ولی خب از دل بعضیا خبر ندارن.

آره دیگه.

انشالله صحیح سلامت فرزندتو بغل بگیری عزیزم خدا برات حفظش کنه ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمیدونم .صبحها که از خواب بیدار میشم این مدلی میشم😖 یا چیزی شیرین میخورم بعدش دهنم تلخی میشه. اخه ...

انشالله که مهم نیست . قرصی که آخر شب میخوری ببین از اون نیست .‌من ال دی رو اخر شب میخورم صبحها دهنم‌تلخه (میدونم‌تو ال دی نمیخوریا مثال زدم )

تازه نی نی وقتی دختره مادر سنگین ترم‌میشه . 

من موقع بارداریم هر چی که میگفتم دکتر میگفت عادیه . نمیدونم یا عادی بود یا اون بلد نبود . 😊

خدای من خدای معجزه هاست .