2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
اشکالی نداره درباره ژل رویتلش تخلف گزارش نکرده بودن پس منع مصرف نداره .به دلت بد راه نده مصرف کن .

ممنون گلم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=239461473]اهان اره راست میگی فکر خوبیه. البته من اینبارگفتم جایی که همیشه میرفتم ازمایش میداد ...

ای جانم چه تعبیر خوبی انشاالله همینطور با‌شه، دهه کرامت هم هست توکل کنیم به خدا و ائمه و معصومین انشاالله همگی جواب مثبت بگیریم 

بلدی ک نمیخواد از یوتیپ ببین انجام بده اصلا ترسم نداره من فقط بخاطر پله ها نمیرم.طبقه اول هستیما ...

من خونه مامانمم پله داره سه روز یه بار میرفتم برا امپول 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اره والله استرسم داره دیگه کم خودمون دردسرداریم. خداخودش کمک کنه. باشه عزیزم 23 ام ازمایش دارم دعاکن ...

ان شاالله که اینسری جوجه ها سفت به مامانشون چسبیدن و مثبت میشین .آرامش داشته باشین و به چیزای خوب فکر کنین 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من خونه مامانمم پله داره سه روز یه بار میرفتم برا امپول 

من هرروز دارم اخه

نمیشه هرروز پاشد رفت

بعدم مسیر تا سرخیابون طولانیه مجبورم ماشین رو ببرم

رانندگی هم نمیخواستم بکنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها کسی از شروین خبر نداره؟چندروزه انگار تاپیک نیومده

ان شاالله ک حالش خوب باشه

@shervin68    

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنوووووونم از همگی بابت پیام‌های محبت آمیز و دلگرم کننده‌تون. دیشب یکی از سخت‌ترین شب‌های کل زندگیم ...

ان شاالله که همه چیز به خوشی بگذره برات عزیزم خیلی خودت رو به خاطر حرفها اذیت نکن .همون جوری که خودت رو داری آروم میکنی ادامه بده ان شاالله  به زودی زود نی نی نارت رو بغل می کنی و همه سختیها میگذره 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من هرروز دارم اخه نمیشه هرروز پاشد رفت بعدم مسیر تا سرخیابون طولانیه مجبورم ماشین رو ببرم رانندگی ...

اها اره اینجوری سخته منم برا بقیه میزنم برا خودم و نزدم تا حالا

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شاالله ك هيچى درد نكشى ديگه اخه حتما بايد تحت نظر باشى هر٦ماه دكتر جراح ب من گفت الان مشكلى ندا ...

نگران نباشین اصلا من فقط گفت مواظب خودتون باشین و خودتون رو فراموش نکنین قصد اینکه ترسی ایجاد بشه رو نداشتم  .

انشالله عزیزم مثبت شی قربونت. منم استراحتم فقط بیشترمیشینم کمتر درازمیکشم همین😑نمیدونم درسته یاغلط. ...

دراز بکشین بهتر عزیزم 

نگران نباشین اصلا من فقط گفت مواظب خودتون باشین و خودتون رو فراموش نکنین قصد اینکه ترسی ایجاد بشه رو ...

نه عزیزم ترس که ننداختی

من دیشب از فکرش بیرون نمیرفتم جوری شد ک ساعت ۲شب پاشدم برگه سونو شش ماه پیشمو باز چک کردم سایزاشونو بررسی کردم

بچه ها اونایی کع کیست سینه دارن تا اونجایی که میتونن سوتین استفاده نکنین ،یه دکتری هم‌قبلا فقط اینو‌ ...

من توخونه اصلا نمیبندم

نه عزیزم ترس که ننداختی من دیشب از فکرش بیرون نمیرفتم جوری شد ک ساعت ۲شب پاشدم برگه سونو شش ماه پیش ...

آخی عزیزم .بهش اصلا فکر نکن الان شما فقط به فکر جوجه تو دلتون باشین