2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
مدل بی بی چک با قبلیا فرق داشت ،مثل روز ۱۱ پررنگ شد،من  طبیعی باردار نمیشم  دکتر به شوهرم ...

چقددررررر حالت روبا جووون و دل درک میکنمممم

همه ی این روزا رو زندگی کردم و میکنمممم

پسر منم عجیییببب عاشق بچه هاس

حسرت تو نگاهش...بغض تو صداششش...

هر روز و هرروززز پرسیدناششش ..

مامان من تنهاااام گفتنهاششش

جیگر من آتیش میگیره ..خدا نکنه مادر باشی و بغض و حسرت بچه ات رو ببینی و هیچچچ کاری از دستت برنیاااددد😔😢

تو خانواده مادری و پدریش فقط خودش هست ک تنهاس و بقیه خاهر برادر دارن..هرجا که میرم یه گوشه میشینه و با بغض نگاهشون میکنه..منم دلم طاقت نمیاره و زود پا میشم..

چی بگم خاهررر ...الهی به حق فاطمه ی معصومه خدا دل گل دخترت و شاااد کنه..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه ivf نمیکنم ،نه وقتشو دارم نه پولشو  

ممنم دیگه این آخرین جنین هامه 

و همسرم همکاري نمیکنه و میگه نمیام ..هم هزینه هاشش سرسام آوره ...هم راهم دوره خیلییی..هم اینکه سنم دیگه بالا میره ...

چقددررررر حالت روبا جووون و دل درک میکنمممم همه ی این روزا رو زندگی کردم و میکنمممم پسر منم عجیییب ...

دقیقا دختر منم اینجوریه همیشه با حسرت به دختر خاله دختر عمو هاش نگا میکنه چون اونا همه دو بچه هستن ،میگه یه داداش برام بیار تا پسر خاله هام کم منو ادیت کنن،الان موندم چی بهش بگم😭😭😭

ممنم دیگه این آخرین جنین هامه  و همسرم همکاري نمیکنه و میگه نمیام ..هم هزینه هاشش سرسام آوره . ...

به امید خدا مثبت میشه ،منم راهم دوره رفت وآمدش عداب آوره بجز هزینه بیمارستان کلی هزینه هتل و رفت وآمد میشه

دقیقا دختر منم اینجوریه همیشه با حسرت به دختر خاله دختر عمو هاش نگا میکنه چون اونا همه دو بچه هستن ، ...

الهیییی بگردممممم.😢😢..خدا یه نگاه ب دل پاکش کنه ..الهیییی به حرمت  دل پاک معصومش براتون معجزه کنه..یه معجزه در حد خدا بودنشششش..دل اون طفل معصوم هم شاااد بشه ..

بهش ميگن چله كليميه بهار چله هااا بهترين زمان براي گرفتن چله است هرچي كه دوست داري زيارت عاشورا ح ...

عه من از چهارشنبه پیش چله زیارت عاشورا بر داشتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
به امید خدا مثبت میشه ،منم راهم دوره رفت وآمدش عداب آوره بجز هزینه بیمارستان کلی هزینه هتل و رفت وآم ...

دقیقاااااا..هتل و غذا و رفت و آمد.....

هعییی خاهررر توکل ب خدااا..

آره قربونت برم یادمه والا اوایل تیر باید برم پیش دکترم اینجا شهرستان که سونو دادم بهم گفتن آدنومیو ...

یعنی ممکنه دکتر منم متوجه نشده باشه؟؟؟ببین من انتقال اولم گفت رحمت سمی اکوژنه، بعدش گفت هیسترو کنیم، هیسترو کرد گفت فقط التهاب داره، دیگه چیزی نگفت، برای سونوی قبل انتقال که رفته بودم گفت خیلی خوبه

بعد من که اون انتقالم کنسل شد و دکتر عوض کردم، این یکی هیچی نگفت🧐🧐🧐 

آآره آدنومیوز معمولاً تو سن های بالا اتفاق میافته..کسایی ک پریودهای طولانی و دردناک دارن... معمولا ...

سونو های من سالمه

پریود درد ناک ندارم.اما تو ای یو ای یا ای وی اف با دوتا شیاف

من سر تاریخ پری لکه بینی میکنم

که بهم گفت مشکوک به ادنیوزی.این بار ۱۶قرص الدی یدونه میکرولین زدم بجای سینا فکت هر روزه