2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
اره دختر همون موقع که دکترت نوشته ازمایش بده چون بتا پایین باشه الکی استرس میگیری

یا امام حسین

خداکنه باردار باشم حاضرم هر استرسی بکشم

دور از جونت پروانه جان.حتی میگم بارداریم ثابت بشه بعدش سقط بشه

دل شوهرم گرم بشه

دل دکترم گرم بشه

قربون ذوق کردنت خداروشکر امروز اون حرفو زدی از ته دلم دعا کردم واست  خدا بخواد بقیه ش حله دی ...

قربون دلت برم نیلو جان اگه بدونی من از دیشب تا الان دوسه ساعت خوابیدم اونم نا آروم

فدات شبت بخیر عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا امام حسین خداکنه باردار باشم حاضرم هر استرسی بکشم دور از جونت پروانه جان.حتی میگم بارداریم ثابت ...

خواهر ازت میخوام از این دوران لذت ببری اصلا فکرای منفی نکن یه دفتر بردار فقط چیزای مثبت بنویس من به قدرت ذهن خییییلی اعتقاد دارم هرچی ذهن قبول کنه جسمم انجام میده پس مثبت بنویس مثبت فکر کن باور کن سری پیش انقدر استرس داشتم از روز سوم هرروز بیبی زدم ولی این بار یه دفتر ورداشتم فقط مینویسم فکر کنم برایه همونه تاالان دوم اوردم تا یکشنبه انشالله بتونم

😂😂😂حالا الان باز ماسك هست خوبه خيلي قابله شناسي نيستيم خداروشكر نه ان شالله كه هيچي نيس ماه ديگ ...

😂😂😂آره واقعا ماسک به دادمون رسیده این روزا ..فدات شم انشاءالله با دعای شما خواهر های عزیزم🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چشم عشقم 🦋جان ❤️

آآخخخخ خدایااااا چقدددد ذوق کرددددم..الان دارم با چشمای پر از اشک برات مینویسم دوستممممم😢😢😢😢

خدارو صد هزار بااااارررر شکررررررر🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰🤩🤩🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

چقدددد خوشحالم برات عزیزم 

انشاالله تا اخررررر خوب پیش بره برات

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

امروز روز دختر بووددددد و منم عااااااشقققققق دختررررررر

امروز همه برا دخترهاشون استوری گذاشتن منم با عشششقققق نگاشون کردم و ذوق کردم...🥰🥰🥰🥰🤗🤗

خدا رو قسم میدم ب این روز مبارک...تا سال دیگههههه همه ی بچه های تایپیک فرشته شون توی بغلشون یا توی دلشون باشه...

یااااا ارحم الراحمین 

یااا ارحم الراحمین 

یاااا ارحم الراحمین

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
زیر ده دقیقه فکر کن وضوع گرفتم زدم با خودم اوردم گذاشتم رو رو دراور دو رکعت نماز هدیه ابوالفضل خوند ...

😭😭😭چقد خوب یا حضرت ابوالفضل قربونت برم انشاءالله هدیه ات رو از قمربنی هاشم گرفتی و مادر شدی عزیزم یعنی اشکم در اومد از خوشحالی 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ببینین تو عکس معلومه یانه در حد پایینی دوستمون هست؟

خداروشکر قشنگ معلوم مثبتی