2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
اهان باشه عزیزم انشالله خوش خبرباشیم ... بادام برای چی خوبه?منم اکثرا میشینم دیگه هرچی خدای بزرگ بخ ...

براي دستشويي شماره منم مشكل داشتم ولي زور نميزدم ميذاشتم خودش هروقت بياد چون روفرنگيم خيلي سختمه رومبلم من ميشستم ولي بيشتر دراز بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون تخکم زیر دهتاس جنینام تعداشون کمه

عزيزم منم دوتا جنين بيشتر برام نشد

اما پريروز ك رفتم براى انتقال گفتن بلاست كردن يكيش ضعيفه اوت ميشه يكى رو انتقال دادن

بنظرم ى جاهايى ريسك كنى بهتره

بگو بلاست كنن ان شاالله يا ميشه يا خداى نكرده نميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم منم دوتا جنين بيشتر برام نشد اما پريروز ك رفتم براى انتقال گفتن بلاست كردن يكيش ضعيفه اوت ميش ...

ان شالله یه بچه تپلی تو دلت نشسته چند روز دیگه با بتای تپل میای 😍

خدایا شکرت

سلام دوستان ببخشید تو روز تخمک گذاری درد شدید تو رحم داشتن طبیعیه؟

من همیشه درد تو تخمدان هام حس می کردم ولی دو دوره هس ک علاوه بر تخمدان ها شدیدا رحمم هم درد میگیره. قشنگ احساس پریود شدن دارم .  میترسم طبیعی نباشه. ممنون میشم اگه کسی تجربشو داره بگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شالله یه بچه تپلی تو دلت نشسته چند روز دیگه با بتای تپل میای 😍

قربونت برم عزيزم😘😘😘

ان شالله😍😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
براي دستشويي شماره منم مشكل داشتم ولي زور نميزدم ميذاشتم خودش هروقت بياد چون روفرنگيم خيلي سختمه روم ...

عزیزم الان خوبی قربونت برم? دیروز خیلی ناراحت بودی نی نی تودلیت خوبه؟ 

وای وای من دیروز میترکیدم یکم زور زدم خودشم روزاول انتقالم بود توروخداباتودلیت دعاکن بمونن ومادرشم. 

اما به حرف دوستان عمل کردم انجیرخشک خوردم خیلی بهترم. بنظرت منم نشینم خیلی؟؟ درازبکشم؟ سری های قبل همش دراز میکشیدم ها الان نمیدونم چمه😁😁دوتاجنین انتقال دادم اخرین سری هابودن وروجکا

سلام عزیزم.طبیعیه.منم بعضی وقتا اینجوری میشم.نگران نباش.

ممنونم گلم خدا خیرت بده.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بعدازانتقال چه غذاهایی بخورم بهتره؟من امروزانتقال دومرحله ای روانجام دادم.۲تاجنین۵روزه دیگه برام فرستادم.بقیه جنین هام ازبین رفتن.لطفا برام دعاکنین این سری نتیجه بگیرم.یاحضرت معصومه ولادتته.توروبه امام رضاقسم میدم همه ی منتظرادامنشون سبز بشه منم ایشاالااین ماه جواب بگیرم.دست خالی برنگردیم.😭😭😭

سلام عزیزم.طبیعیه.منم بعضی وقتا اینجوری میشم.نگران نباش.

نمیدونم چرا دو دوره اس اینجوری میشم حالا فک کن من ال دی میخورم. از ماما پرسیدم ک مگه ممکنه با ال دی تخمک گذاری باشه . گف اره بعضیا اینجوری میشن. در حالیکه قبلا ال دی ک میخوردم به هیچ عنوان نه درد تخمک گذاری داشتم نه ترشح 

بعدازانتقال چه غذاهایی بخورم بهتره؟من امروزانتقال دومرحله ای روانجام دادم.۲تاجنین۵روزه دیگه برام فرس ...

ان شاالله هم شما هم بقیه دوستان ک انتقال دادن همه تون خوش خبر میاین😍

نمیدونم چرا دو دوره اس اینجوری میشم حالا فک کن من ال دی میخورم. از ماما پرسیدم ک مگه ممکنه با ال دی ...

ااااا باال دی فک نکنم تخمک گذاری انجام بشه ولی بازدقیق نمیدونم.ایشاالاهیچی نیس استرس نداشته باش