2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم به نظرم فقط به خونواده خودت و شوهرت بگو چون تو باردارياي ما چالش زياده كه هرلحظه حس ميكني اگه ...

دقيقااااا من حتي بعد ١٨ هفته هم دلم راضي نبود بگم😁همش استرس لكه بيني اونموقع هم اطلاعاتم كامل نبود همش فكر ميكردم اين لكه بينيااا ممكنه سقط كنم هر يلكي ميديدم دنياا روسرم خراب ميشد

معجزه جون.امروز رفتم ماما شکمم رو معاینه کرد.دیروز ازت پرسیدم  چرا تو بیست هفته اینقدر شکمم کوچ ...

اي جونم ديدي الكي نگران بودي🥰توبودي كه هنوز حتي بخانواده هاهم نگفته بودي؟؟؟

پذيرايي همش با خودته؟؟ بگو يكم كار كنن گناه داري بابا🤣

پس مطمعن باشین کار به جنین اهدایی نمیکشه سه درصدم خوبه تو چند میلیون اسپرمی که داره خیلیاش سالم ...

ممنونم عزیزم از دلگرمیت❤️ خدا تو دلتیتو حفظ کنه برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مطمعن باشید کار به اهدایی نمیکشه سه درصد در مقابل یک درصد که شوهر من اسپرم سالم داشت شانسش خیلی بیشت ...

💕💕💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من با يدرصد شد اونم يحرفي زده تازه تسه نكرديم تسه بكنين قطعاا وضعيت بهتره تعداد اسپر همسرم كلش دو مي ...

ممنونم ازتون بخاطر دل گرمی هایی ک میدین❤️💕💋

ان شاالله خدا امید هیشکی رو ناامید نکنه

بچه هاا

هاني٩٨

ميرراگ

انيتاا  رفتين ازمايش ماروهم بي خبر نذارين😊

ازمايش سريااا بعدي پروانه جون فرشته جون و نغمه جونن🤩

وسطاشم نسرين جون🤩

سري بعديش فريناز و آتي و مهربون٢١🤩

ان شالله همشوووووووون دست پر ميان به اميد خدااا🤲

مبارکتون باشه.ان شاا...به سلامتی.من که انتقال داده بودم لکه بینی داشتم یادمه اولین نفری که بهم گفت م ...

عزیزدلمی❤❤❤ 

انشاءالله این هفته های باقیمونده هم بسلامتی میگذره ونی نی نازت سالم وصالح میاد تو بغلت

از این دورانِ بارداریت حسسسسسسسابی لذت ببر به چشم بهم زدن میگذره 

من انقققققدر دلم تنگ شده برا اون روزام که با فکر کردن بهش گریه ام میگیره واقعا عجیییییب دلتنگ روزای بارداریمم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنونم ازتون بخاطر دل گرمی هایی ک میدین❤️💕💋 ان شاالله خدا امید هیشکی رو ناامید نکنه

ان شالله كه همه چي عالي پيش ميره شياف گذاشتم وگرنه جواب ازمايش همسرمو ميذاشتم كه حسابي اميدوار بشين🥰