2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
نگران نباش گلم، الان که آسپرین نداری؟ اگر داری قطعش کن. داروهات رو سر تایم استفاده کن، ان شاالله که ...

آره آسپرین دارم از دیروز نخوردم گفتم پریودم تموم شدبعد دوباره استفاده میکنم ال آرژنین هم از دیروز نخوردم ..چشم مرسی سحر جان

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
وای من کلی علائم دارم. درد و حالت پریودی. کمر درد ، برا همین میگم که احتمالا من منفیم 

نه نميشه گف خيليا هم علايم داشتن با من مثبت شدن همه اين علايم برميگرده به واكنش بدن هركي به داروهايي كه استفاده ميكنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نميشه گف خيليا هم علايم داشتن با من مثبت شدن همه اين علايم برميگرده به واكنش بدن هركي به داروهايي ...

خدا کنه که منم مامان بشم. برای ماها دعا کن لطفا. دعای شماه مستجاب شده. دلتون پاکه. برای ما هم دعا کنید لطفا

من که اگه یه زمانی باردار شدم که تمام تلاشم را میکنم که تا ۳ ماهگی به کسی نگم. جز مامانم و شوهرم

من از وقتی انتقال دادم اومدم یه سهر دیگه پیش مادرم اینا خونه خودمو مادرشوهرم اینا یه شهر دیگس الان حتما کلی حرفو حدیثه که من چرا اومدم یماهه خونه بابام  برا بستن دهن فامیل

خدا کنه که منم مامان بشم. برای ماها دعا کن لطفا. دعای شماه مستجاب شده. دلتون پاکه. برای ما هم دعا کن ...

من هميشه برا  بچه هايي منتظر دعا ميكنم اگه خدا قبول كنه ايشالله به زودي زود مامان ميشي عزيزم  من خودم يه بارداري سختي دارم ميگذرونم خدا به هممون كمك كنه يه روز بچمون و سالم تو بغل بگيريم واقعا سخته  

نه ربطي به بريچ بودنش نداره كلا وزن گيري اساسيش همون ماه اخر ،از سه ماه اخر شروع ميشه ولي ماه اخر تق ...

معجزه جون.امروز رفتم ماما شکمم رو معاینه کرد.دیروز ازت پرسیدم  چرا تو بیست هفته اینقدر شکمم کوچیکه ..اومد ارتفاع رحم رو اندازه گرفت با فشار دادن زیر ناف رو..با اینکه تو بیست هفته ام گفت به بیست و یک می خوره😳 به حرفت ایمان اوردم😄ده روزه مهمون دارم هنوز نفهمیدن حامله ام😅

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
دو سال پیش ک پانکچر کردم ۴ بود ولی این دفعه بدتر شده . شده ۳. پس احتمالا ب خاطر مورفولوژی بوده

مطمعن باشید کار به اهدایی نمیکشه سه درصد در مقابل یک درصد که شوهر من اسپرم سالم داشت شانسش خیلی بیشتره تعداد زیادی اسپرم سالم میتونن جداکنن

دکتر همسرتون کیه ؟گوش نکن میکرو برا ماهاست نیاز به اهدایی نیست تا وقتی اسپرم  دارید

دکتر جواهری پور. نه ایشون حرفی نزدن پرسیدم امیدی هس گف چرا نباشه. متخصص زنان گف اگه تقویت نشد با دارو ،اهدایی بگیرین. 

ولی منم ناامید نیستم. فعلا عقب انداختم همه چیرو تا سه ماه همسرم دارو بخوره ان شاالله ب لطف خدا تا ببینیم چی میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دو سال پیش ک پانکچر کردم ۴ بود ولی این دفعه بدتر شده . شده ۳. پس احتمالا ب خاطر مورفولوژی بوده

من با يدرصد شد اونم يحرفي زده تازه تسه نكرديم تسه بكنين قطعاا وضعيت بهتره تعداد اسپر همسرم كلش دو ميليون بود با مورفولوژي يدرصد

بنظرتون قلب که تشکیل شد به اشناهامون بگیم حامله ایم؟ شما اولین روز اخرین پریودتون چندم بود

والا من فقط به مامان خودم و مادر همسرم گفتم، به اقوام ماه چهارم میگم ان شاالله.

من اولین روز آخرین قاعدگیم ۱۸ فروردین بود

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم