2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
طبیعیه منم همینجوریم دقیقا استراحت کنی برطرف میشه

ممنونم ازت ببخش اگه سوالام اذیتت میکنه 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ‌کسی بامعصومه یونسی توی ابن سینا ویزیت شده؟ سیکل انتقالم رو میخام با ایشون شروع کنم.دودلم... ...

والله جدیدا اصلا اهمیت نمیدن انصاری پو راز همه بهتره نه حرف میزنه نه هیچی ولی موفقیتش بالا 

الحمدلله عزیز دلم الهی ۱۲۰ سال قلبش زیر سایه شما و به عشق امام زمان بتپه😍😍😍

دکتر همسرتون کیه ؟گوش نکن میکرو برا ماهاست نیاز به اهدایی نیست تا وقتی اسپرم  دارید 

آره الان اومدنی رفتیم خونه مادرشوهرم گفتیم ، مادر شوهرم گفت من فهمیده بودم حامله ای چون حدودا ۱ ماهه ...

بنظرتون قلب که تشکیل شد به اشناهامون بگیم حامله ایم؟

شما اولین روز اخرین پریودتون چندم بود

من دیدم بیشتر کسایی که مثبت شدن هیچ علائمی نداشتن. درسته؟ ‌شما ها که بسلامتی مثبت شدید هیچ علامتی ند ...

عزيزم من تو دوره انتقال كوچكترين علامتي نداشتم حتي يادمه با گريه رفتم ازمايشگاه چون مطمئن بودم منفيه اصلا دنبال علايم نباش 

بنظرتون قلب که تشکیل شد به اشناهامون بگیم حامله ایم؟ شما اولین روز اخرین پریودتون چندم بود

عزيزم به نظرم فقط به خونواده خودت و شوهرت بگو چون تو باردارياي ما چالش زياده كه هرلحظه حس ميكني اگه نشه جواب بقيه رو چي بدي برا منكه اينطور بوده 

عزيزم من تو دوره انتقال كوچكترين علامتي نداشتم حتي يادمه با گريه رفتم ازمايشگاه چون مطمئن بودم منفيه ...

وای من کلی علائم دارم. درد و حالت پریودی. کمر درد ،

برا همین میگم که احتمالا من منفیم 

ان شالله كه همه چي عالي پيش ميره و بهترين تصميم رو دكتر برات ميگيره به اميد خداا چهارشنبه

ممنونم عزیزم🙏😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من خودم بيمارستان بهمن رفتم گويا رويان و ابن سينااا ميگن مثل سابق خوب نيست  مام و صارم مراكز ...

سلام من رویان میرم ولی راضی هستم خیلی ها دفعات اول نتیجه گرفتن دکتر مصطفایی و مشایخ واقعا عالی هستند، هزینه ها متعارف و معطلی رو تمام مراکز دارند من خصوصی رفتم ولی بعد سه بار خصوصی تو سه مرکز رویان رو ترجیح دادم