2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان کسی بوده روز ۱۳ انتقال بیبی منفی شده باشه ولی ازمایش مثبت بشه و باردار باشه😔من دیروز رو ...

حتما ازمایش بدده خیالت راحت بشه معمولا روز ۱۳ معلوم میشه واقعا متاسفم کجا انجام دادی چند تا انتقال دادی جنینت چند روزهه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلمی❤❤❤ الهی که به حق ۶ ماهه کربلا قسمت همگی بشه 

ماشالا جون من تازه دیدم به سلامتی فارغ شدی 😍

قدم نورسیده مبارک باشه عزیزم، ایشالا پر خیر و برکن باشه براتون❤️❤️

چند هفته زایمان کردی؟

نی نی زذدیش خوب شد؟ نگران این نباش البته الان هر چی بچه من دیذم اویلش زردی داشتن بعد خوب شدن

دوستای گلم من ۳۷ هفته ام دقیق از دیروز احساس میکنم شدت حرکات بچم کم شده تعدادش خوبه توو ۱ ساعت اما احساس میکنم شدت ضرباتش کم شده فردا سونو رشد دارم امروز رفتم بهداشت ضربان قلبشو شنیدم اوکی بود وایسم تا فردا یا برم ان اس تی بدم و سونو توو بیمارستان؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
حتما ازمایش بدده خیالت راحت بشه معمولا روز ۱۳ معلوم میشه واقعا متاسفم کجا انجام دادی چند تا انتقال د ...

من بیمارستان بهمن فول دارو بودم اولین انتقالم بود تمام چیزایی که شنیده بودم هم رعایت کردم چهار تا جنین که دوتاش بلاست بود واقعا موندم که چرا نشده الان فقط موندم باید چیکار کنم 😔🥺

دوستای گلم من ۳۷ هفته ام دقیق از دیروز احساس میکنم شدت حرکات بچم کم شده تعدادش خوبه توو ۱ ساعت اما ا ...

زنگ بزن زایشگاه بیمارستان، دقیقا همین شرح حال رو بهشون بده، ببین اونا چی میگن

ببین دیدم هیوا جون خداروشکر راهنماییت کرده دلت آروم شده❤️❤️ ببین واقعا ۱۳ تا حرکت تو نیم ساعت خوبه، ...

دستت درد نکنه ❤️من ۳۴ هفته و ۲ روز رفتم بند ناف نپیچیده بود دکتر نگاه کرد گفت نیست ! امروز رفتم بهداشت ضربان قلبش اوکی بود ! نمیدونم انقدر دکترم منو ترسونده اینجوری شدم همش میگه هرگونه تغییری باید بیای سونو و ان اس تی بدی منم چون فردا میخوام برم گفتم الکی دوباره نرم امروز سونو همش 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اى جان قدمش مبارك عزيزم😍 زيرسايه پدر و مادر بزرگ بشه التماس دعا منم فردا انتقال دارم اگر دوست د ...

ما باهميم 

منم فردا انتقالمه برات دعا میکنم الهی که همه چیز خوب پیش بره و نی نی دار شی گلم

خدایا به امید تو....
من بیمارستان بهمن فول دارو بودم اولین انتقالم بود تمام چیزایی که شنیده بودم هم رعایت کردم چهار تا جن ...

به خدا بخواد بگیره اصلاااا به رعایتو اینا نیست خودم با تجربه برام ثابت شده فقط باید خدا بخوادسخته میدونم ولی خودتو دوباره پیدا کن یه یا علی بگو از نو شروع کن بلاخره نوبت ما هم میشه

سلام دوستان گلم، اول از همه ممنونم ازتون بابت دعاهای قشنگتون. به دعای خیر شما خدا رو شکر قلبش تشکیل شده ماشاالله. الهی که دامن تمام منتظران سبز بشه، همه بارداران به سلامتی زایمان کنن و تمام فرزندان هم زیر سایه امام زمان و پدر و مادرشون خوشبخت و عاقبت بخیر باشن 🙏🌹

ببخشید من تک تک ریپلای نکردم ولی از صمیم قلبم ازتون تشکر میکنم و به شرط لیاقت دعاگوی همگی هستم.

به امید ظهور هرچه زودتر ابا صالح المهدی 🙏🌹

⁦❤️⁩اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
پروانه جون خوبه باز دخترهات هستند پیشت سرت رو گرم میکنن، من امروز که تنها شدم از صبح هزار تا فکر کرد ...

والله اون وروجکا بیشتر رو مخن تا سرگرمی از صبح یه سره دعوا دارن 😁😁😁😁😁😁خدا یا یعنی میشه خبرو بهدخترام بدم دیشب کوچیکه میگفت مامان چرا داداشم مرد نمیدونستم بهش چی بگم گفتم ای کاش حداقل مثبت میشدم به این وروجکام خبر خوشو میدادم بیچاره ها نمیدونن دوتا داداشی براشون انتقال دادم😊😊😊😊😊😊

سلام دوستان گلم، اول از همه ممنونم ازتون بابت دعاهای قشنگتون. به دعای خیر شما خدا رو شکر قلبش تشکیل ...

خدارو شکر عزیزم انشالله به سلامتی بغلش بگیری برایه منم دعا کن ۱۷روز سرنوشت سازمه