2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان کسی میدونه جنین ۴روزه چند روز بعد انتقال لانه گزینی میکنه

عزیزم روز دقیق نمیشه براش گفت ولی کلا جنین بین ۴ تا ۱۲ روز بعد از لقاح لانه گزینی میکنه، احتمالا جنین ۴ روزه باید تا روز ۸ انتقال لانه گزینی کنه، ان شاالله که واسه شما هم زودی لانه گزینی کنه و ۸ ماه دیگه بغلش کنی 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهر من اصلا برعکس سری پیش علایم ندارم نمیدونم خدا بهمون رحم کنه انشالله که مثبتی

عزیزم من هر دو دفعه اوایلش هییییچ علائمی نداشتم فقط از روز هفتم هشتم درد پریودی شدیییییید داشتم تا همین هفته پیش که جاشو با تهوع عوض کرد 😅 

ولی خب خیلییییییی ها هییییچ علائمی ندارن کل ۹ ماه، اصلا دنبال علائم نباش چون فقط استرس میده به آدم.

من هفته پیش دو روز بود تهوع و درد سینه‌م شروع شده بود یهو قطع شد انقدرررررر ترسیدم که خدا میدونه، سه چهار روز بعدش دوباره برگشت 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
 الان بارداری؟ منم دو تا انتقال داشتم توی هر دو سه روز قبل سرم زدم و منفی شدم اینبار نمیزنم

تب نداشتی بعد سرم؟ من بار دوم بعدش کمی تب داشتم. نمی دونم حالا بخاطر سرم بود یا نه. ولی اینو که به دکترم گفتم دیگه سرم آی وی آی جی نداد.

نه باردار نیستم دیگه، سقط شد توی نه هفته متاسفانه

کلا من بار سوم هیچکدوم ازون کارهایی که دفعات اول و دوم انجام دادم رو نکردم. فقط آمپول بتا داشتم ایندفعه. سیکلمم طبیعی بود. بنظرم یبار سیکل طبیعی رو امتحان کن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم انشاءالله به حق فاطمه زهرا هم جنین هات رشدمیکنن هم مثبت میشی برات از ته دلم دعا میکنم ..میدونی ...

قربون دلت برم عزیزدلمییی چقدر این پیامهاتون انرژی دارن ومن محتاج اینها, چشم دارم تمام سعیمومیکنم... سری های قبلی بچه ها دیدن دیگه چقدرفشارم بالامیرفت ازاسترس😂😂😂الان خداروشکربهترم. توکل بخدا, دوستون دارم زیاد

خودتو ناراحت نکن عزیزم مامانن دیگه😊ان شاالله خدا می خواد باردار میشی خودتو مامانت خوشحال شید

انشالله میگم تأثیرنزاره روی ضخامتم? حرص وناراحتی... 

اره بخدا طفلی مامانم ازمن بیشترخوشحال میشه, نمیدونم چرابحثمون شداولین باره

مطب نداره عزیزم فقط بیمارستان میاد. ببین من یه وقت واسه ۲۵ خرداد دارم میخوای وقتی بهم زنگ زدن اسم تو ...

ساراجون میگم شوهرم مشکل داره بعد ابنکه یبارم سقط شده  به نظرت برم پیش زرنانی ؟ به تو چیگفت  ؟در موردایمنی .مثلا همین انوکسا و اسپیرین الان دیگه تو همه مراکز میدن که سرمم میدن . من ازمایش فاکتورای ایمنی و انعقادی هم با عارفی دادم سی دی مارکرها و دی ان عی  ولی نگفت چه کار کنم الانم دیگه مریضش نیستم .. به جز فاکتور ان ا  ازمایشام برا سال ۹۸ و ۱۴۰۰ زرنانی دوباره منو میفرسته ازمایش یعنی ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام گلم . خدارو شکر . انشالله ‌که با اینا مامان میشی به حق حضرت فاطمه . عیبی نداره مامانن دیگه 😊 ...

قربونت برم عزیزدلمییی انشالله بادعاهای قشنگ شما, خیلی خیلی امیدوارم به دعاهاتون. ازخودت چه خبر عزیزم؟ چیکارمیکنی؟ 

من که اینهمه صبرکردم برای ضخامت ومثلالاغری که اونم نتونستم اصلا

وایی انشالله که مثبتی من امروز روز سوممه اگه  روز انتقالو حساب نکنم  میگم امپول روز سه و ش ...

من با حساب روزه انتقال روزه نهمم اره برا من عضلانی بود سه روز یه بار ک یه پروژسترون یه hcg ولی شنبه بزنم پروژسترون خالی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چي شده عزيزم؟؟؟ شما كدوم مرحله ايه؟؟

من تو مرحله گرفتن نامه دادگاه برای جنین اهدایی

این مرحله چقدر وحشتناک استرس زاس

قلبم داره میاد تو دهنم

اگه بقیه بفهمن کارمون زاره

همش توهم معجزه بر میدارم  

وایی انشالله که مثبتی من امروز روز سوممه اگه  روز انتقالو حساب نکنم  میگم امپول روز سه و ش ...

ولی من تا حالا hcg رو زیر جلدی نزدم همینجوری عضلانی درد داره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ای جونم انشاالله بسلامتی میلاد هم خوبه فکر کنم جنین شناسشون دکتر نوری مهربونم باشه  بحث و بیخی ...

ممنون عزیزدلمییی اره یک اقای دکتر خوش قلب ومهربونی هستن, قربونت برم انشالله بزودی زود برای خودتم جون دلی, دعاکن. چشم دیگه ادامه نمیدم تاصبح کلی غصه خورده بودماااا. میگم عزیزم پی ارپی چطور بود؟؟ خیلی درد داشت؟ بهم بگو چطوریه. 

هزینه اش یک وصدوپنجاه هست فردا میرم

انشالله مثبت میشی و از این به بعد با نی نی ها مهمون‌ میای تبریز دیگه نه برای دکتر و اینجور چیزا

الهی امین عزیزدلم.وای که چقدر سخته تاکسی متوجه نشه و...انشالله هممون مادرشیم مثل بقیه دوستان وفقط اینجابیایم ازنق زدنهای نی نی هابگیم

انشاالله عزیزم اسمت فاطمه بود نه  بعد شما هم تبریزی هستین دیگه کدوم سمت تبریز هستین

اره عزیزدلم هم اسمیم؟ فاطمه ام😊نه گلم خودم مشهدیم همسرم اینهاتبریز, سمت شمس تبریزی هست خونه مادری

سلامم عزیزدلم خوبی؟ حال وروجکات چطوره؟ خیلی التماس دعای مخصوص. دعاکن جنین هام رشدکنن اینیار بلاست ان ...

سلام عزیزم قربونت برم. انشالله که همه چی عالیه😍😍😍

خداياشكرت....❤️