2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آهان انشالله زندگی خوب و‌خوشی داشته باشین  میگم‌فوالی جان تو مراحل درمانت چه جوری بود اول کدوم ...

ماشالله همگی تبریزی هستیدااا, پرچم بالاس😁😁😁

منم دوشنبه انتقال دارم دعاکنید جنین هارشدکنن برای انتقال

عرق طارونه و سلنیوم و ویتامین ای و یی معجون ک اگه اشتباه نکنم صدری بود اسمش‌. ویتامین ای و سلنیوم پو ...

یه دنیا ممنون سلنیوم خالص و از کدوم داروخانه تونستی پیدا کنی همون که ظرف شیشه ای داره درسته 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میلاد میرم. فرزا هم میرم واسه پی ار پی...  بامادرم بحثم شد دیشب تاحالاکلی گریه کردم😭😭😭میگم ...

ای جونم انشاالله بسلامتی میلاد هم خوبه فکر کنم جنین شناسشون دکتر نوری مهربونم باشه 

بحث و بیخیال عزیزم زیاد فکر نده 

پی از پی داخل رحمی میکنن اگه آره عالیه واس منم انجام دادن نتیجه ی خوبی میگیری انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام به همگی  من پنج شنبه 30 اردیبهشت تو 31 هفتگی زایمان کردم  ساعت 3 نصفه شب کیسه ...

عزیزم ان شاالله که قدمشون پر از خیر و برکت باشه  زودم مرخص شن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ماشالله همگی تبریزی هستیدااا, پرچم بالاس😁😁😁 منم دوشنبه انتقال دارم دعاکنید جنین هارشدکنن برای ان ...

انشاالله عزیزم اسمت فاطمه بود نه 

بعد شما هم تبریزی هستین دیگه

کدوم سمت تبریز هستین

سلام به همگی  من پنج شنبه 30 اردیبهشت تو 31 هفتگی زایمان کردم  ساعت 3 نصفه شب کیسه ...

مبادک باشه عزیزم به سلامتی 

چشم و دلت روشن باشه😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ماشالله همگی تبریزی هستیدااا, پرچم بالاس😁😁😁 منم دوشنبه انتقال دارم دعاکنید جنین هارشدکنن برای ان ...

انشالله مثبت میشی و از این به بعد با نی نی ها مهمون‌ میای تبریز دیگه نه برای دکتر و اینجور چیزا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلاممم عزیزدلم چرا یادم نیاد😍😍😍خوبی عزیزدلم؟ دعاکن توکل بخدای بزرگ میخوام دیگه انتقال بدم سری اخر ...

سلام گلم . خدارو شکر . انشالله ‌که با اینا مامان میشی به حق حضرت فاطمه . عیبی نداره مامانن دیگه 😊

گریه و .... نکن بزار حال روحیت خوب باشه . انشالله که مامان دو تا جوجه خوشگل میشی با این انتقال 

خدای من خدای معجزه هاست . 

الهی ، انشالله به زودی زود مرخص میشن و میایین خونه ،خودتو‌ناراحت نکن اینقدر زود بزرگ میشن‌ ،وزن میگیرن که خودتم باورت نمیشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم دختر من اینجوری بود کولیک شدید داشت نمی‌تونستم یه لقمه غذا بخورم جوری که از خونه فراری شدم یه ...

ممنونم عزیزم چند ماهگی خوب شد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام. قدمشون مبارک باشه .‌انشالله زودی سر و حال بشن و بیان خونه . انشالله صد ساله بشن 💃💃💃

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون عزیزدلم. خیلی دلم گرفته ازدست مادرم 😭😭😭بحثمون شدگریه کردم تاخودصبح, مثلا بایدارامش داشته با ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم مامانن دیگه😊ان شاالله خدا می خواد باردار میشی خودتو مامانت خوشحال شید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مطب نداره عزیزم فقط بیمارستان میاد. ببین من یه وقت واسه ۲۵ خرداد دارم میخوای وقتی بهم زنگ زدن اسم تو ...

مرسی سارا جون فردا بهت میگم .

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

الهی عزیزممممم، به سلامتی و مبارکی باشه ان شاالله، الهی که هرچه زودتر به سلامت بیان توی آغوشت و زیر سایه امام زمان و پدر و مادرشون خوشبخت و عاقبت بخیر باشن، خدا برای هم حفظتون کنه مامان خانم مهربون 🙏⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم