2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
ان شالاه زودي خوب ميشه غصشون يكي دوتا نيست بعدش ميشه دندون و غذا نخوردن و سرويساي ديگه فقط مدلش فرق ...

آره والا راست میگیا😂😂😂 ان شاالله زود بزرگ شن 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله . خیلی بهتره از بقیه قطره ها . من کلکسیون قطره های کولیک رو داشتم . اینو به هر کی گفتم جواب ...

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من زيادي سخنراني كردم ميترسم شناسايي بشم🙄😑چه جوري ميشه يكاربري حذف بشه بعد پياماشم پاك ميشه ...

😂😂😂😂😂😂

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام عزیزم قربونت خوبه عزیزم خداروشکر کولیک داره از ۱۲ شب تا ۶ صبح گریه میکنه فقط تو پتو آروم میشه د ...

عزیزم جیگررر گل دخملی 😘😘😘

کولیک که مال همه ی بچه هاس خواهر ..فقط شدتش فرق میکنه..زمانی ک بتونن بشینن همون ۵ ۶ ماه دیگه خوب میشن

سالم باشن انشالله..این روزا میگذره..لذت ببر از این حس قشنگ مادرانه🥰🥰🥰🤗🤗🤗

منم میگذره الحمدالله..تیر میرم پیش دکترم..ببینم کی برام انتقال میده..آخه جدیداا آدنومیوز تشخیص دادن تو سونو☹️🙆‍♀️

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنونم عزیزم ۳۶ هفته و ۴ روز ۳۱۰۰

خدا حفظش کنه ❤️ عزیزم سونو آخری رشد که دادی چند بود وزنش ؟ خیلی با تولدش تفاوت داشت ؟ و اینکه ساک بیمارستان چیا با خودت بردی ؟ چی ببرم؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دکترم سودابه متین هست گفت برو پیش دکتر نیازی اکو و نوار گرفت خوب بود اما فشارم ۱۴رو ۸بود نشستم و مدت ...

نگران نباش ماها هممون کلی دارو مصرف میکنیم دکترا خودشون دارویی نمیدن که توو بارداری منع داشته باشه نگران نباش فشار بالا باید کنترل شه حتما چون عوارضش بیشتره به دکتر نیازی گفتی باز روو ۱۳ ؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام خواهر فردا سنودلرم ۱۲ سیکلمه ببینم زخامتم خوب بالا رفته باشه ببینم کی بهم نوبت میده برام دعا کن ...

خواهرجون چی شد انتقالت کیه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم