2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بچه ها ماهي قزل آلا ضرر نداره بخورم ؟؟؟ اخه ميگن جيوه داره و اينا ترسيدم

نه گلم هفته ای یکبار ضرر نداره، من خودمم عاشق ماهی ام همون هفته ای ده روزی یکبار میخورم، دکترمم گفت مشکلی نداره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها یعنی ۵۵۰ گرم فرقشون بود؟.....شما چن هفتگی سزارین کردین؟

اره عزیزم اوایل ۱۰۰ گرم با هم تفاوت وزنی داشتن اواخر بارداری اب دور پسرم ‌کم شد تفاوت وزنیشون بیشتر شد. من ۳۵ هفته و ۶ روز زایمان کردم

خداياشكرت....❤️ 
تو برگه جواب ازمایش قید میشه که ای وی اف کردن؟ اخه باید برم خانه بهداشت اینا رو باید ببرم و نمیخوام ...

بله عزیزم بالای برگه برای من قید شده بود. از من تاریخ پانکچرو انتقال هم پرسیدن

خداياشكرت....❤️ 
من هنوز نرفتم ولی رفتو که باید بریم ولی نمیدونم برگه جواب ازمایشو میخواد یانه

بهداشت چرا میخوای بری؟ من نرفتم فقط یکی دوبار برای ضربان قلبشون رفتم که هیچی نخواستن. برای واکسن فقط برو تحت نظر دکتری نیاز به بهداشت نیست که

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها ماهي قزل آلا ضرر نداره بخورم ؟؟؟ اخه ميگن جيوه داره و اينا ترسيدم

هفته ای یکبار حتما بخور عالیه. ماهی قزل جیوه خیلی کمی داره و‌خطری نداره من‌ میخوردم دکترمم گفت حتما بخورم

خداياشكرت....❤️ 
سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

به به .به سلامتی مبارکتون باشه 🌷🌷🌷 ان شاالله که بارداری خوبی داشته باشین 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اونسري فقط روز دهم گفتم تموم شد درد شديد پريودي داشتم ولي اينسري سر گيجه دارم زنگ زدم مركز گفت اثر ...

عزززززیزم خییییلی مبارکه الهی بسلامتی بغلش کنی😍😍😍😘😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم، منم همون موقع که دکترم گفته میرم یعنی هفت هفته و ۴ روز. زایمان راحت و سلامتی داشته باش ...

قربونت برم شما هم بارداری و درآخر زایمان راحت و سلامتی داشته باشی عزیزم❤

سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

عزیزم تبریک میگم ایشالا ۹ ماه و به سلامتی طی کنی😍😍🥰

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

[QUOTE=237429888]سلام قربونت...هرفولیکول بالغ حاوی تخمک بالغ و خوب عدد استرادیولش حدود ۲۰۰ باید باشه...یادمه آخرین پا ...[/QUOذهنم مشغول شد .اخه قبل از عید سیکل طبیعی میخواستن برام انتقال بدن که قبل تخمک گزاری ازمایش دادم استرادیول هشتاد و خرده بود و سیکل رو کنسل کردن.میگم نکنه من کلا کیفیت نداره تخمکام؟یعنی این همه سال با اقدام طبیعی نمیشد نکنه بخاطر تخمک های من باشه نه ضعف اسپرم همسرم!

سلام دوستان من دیروز سونو ان تی رو انجام دادم خوب بود خدارو شکر واسه ازمایش غربالگری ازم پرسیدن که ا ...

من وایه غربال ها رفتم مرکز خودم

چون گفتم جای دیگه برم تا بفهمن ای وی اف هستم ریسک میزنن .

😉

ساره جون رزانا٦٨  امان از حرف مردم هديه  نيلوفر آتي جون مامان رقيه مامان سوفي ...

سلام عزیزم مرسی ممنون از دعای قشنگت الهی آمین خدا از زبونت بشنوه عزیزم چقدر انرژی مثبت گرفتم 🥰🥰آن شالله شما و تمام خانمهای باردار هم بسلامتی بارداری راحتی داشته باشید و نی نی های ناز رو بغل بگیرید و ما منتظران هم مثبت بشیم🤲🤲🤲🤲🤲 الهی آمین 🤲🤲🤲🤲🤲🤲