2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
۴ سایزی چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟

سايز٤ مولفيكس دوره اي كه استفاده ميكني يدوره طولانيه شايد نزديك يكسال بشه فقط ٤ باشه،

ولي يك و دو و سه خيلي كم استفاده ميشه شايد يبسته يك بازم بسته به جثه بچه و حساسيت مادر داره كه دوست داره يكم گشادتر تن بچش باشه يا تنگ تر

من فك كنم يك بسته و نصفي يك استفاده كردم دوتا دو سه بيشتر بود ولي دقيق يادم نميااااد ولي بي نهايت ٤😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروش چیه نمیدونی؟ارهtsh نرمال بود

من هم انتی نی پی اُ سیصد اینها بود و تیروئید نرمال بود ولی حد پایینش بود

دکتر غدد گفت مشکلی نیست برو باردار شو و یک ماهگی دوباره بیا

فکر کنم همین که تیروئید نرمال باشه کافیه

چون آنتی tpo باعث کاهش تیروئید میشه

اره گلم دوتا واریوپپتیل زدم دوهفتع بعد واریو دوم رفتم‌تو سیکل

سلام سوگل جان من هم دیروز دوتا واریوپتیل باهم زدم قرار بیست روز دیگ برم داروهای انتقال بگیرم ..یعنی پریود نمیشم ؟؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام سوگل جان من هم دیروز دوتا واریوپتیل باهم زدم قرار بیست روز دیگ برم داروهای انتقال بگیرم ..یعنی ...

سلام گلم خوبی

من باهم‌نزدم یکیشو زدم دومی رو یکماه بعد 

بعد اولی پریود شدم سر وقتم ولی بعد دومی نه

دو هفته بعد از تزریق دومی رفتم‌تو سیکل انتقال

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام سوگل جان من هم دیروز دوتا واریوپتیل باهم زدم قرار بیست روز دیگ برم داروهای انتقال بگیرم ..یعنی ...

سلام عزیزم خود دکترت گفت دو تا رو با هم بزنی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه دکتر مستانه محمدی روماتولوژی که ایمونولوژیست رویان منو ارجاع داد . گفت مشکل روماتیسم نداری آزمایش ...

روزی دوتا هیدروکسی داشتی؟

حالا من این بار سرخود هیدروکسی میخورم ۲۰ روزی هست شروع کردم یه پردنیزولون ظهر یه هیدروکسی شب. الان دیگه قطعش کردی؟

البته قصد دارم قبل انتقال با دکتر زرنانی هم ویزیت بشم ببینم نظرش چیه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام ببخشید میخواستم بپرسم من قبل انتقال 3بار لنفوسیت تراپی شدم بعد حالا که مثبت شدم بازم باید برم؟

سلام

نه فکر نکنم دیگه تو بارداری نمیری

به منم پیشنهاد لنفوسیت تراپی دادن ولی انجام ندادم کدوم فاکتورت بالا بود؟

قبلنم انتقال منفی داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
امروز روز 5م قاعدگی هستم استرادیول و آ اس آ ضخامت رو نمیدونم فقط شنیدم تو سونو گف خفیف🤔 شما چی؟& ...

من امروز روز۱۰ هستم روز ۴سنو گفت ضخامت ۴mm فردا بازم باید برم،شما خراش زدن براتون؟

گلم  من هم اندومتریوز دارم اسم کامل هیدروکسی چیه و از کی شروع کردی و ادامه دادی؟

هیدروکسی کلرکین ۲۰۰

از یه هفته قبل انتقال گلم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم