2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045607 بازدید | 684475 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه با بیتا و مهتا بودم.

من ۳dدیروز با آنومالی رفتم.بیتا اسم دخترم هست و خیلی ذوق داشت که ببینه واسه اینکه با هام اومد سونو منم ۳dرفتم که بیشتر متوجه بشه از بچه.اسم این دخترم ایشالا صحیح به دنیا بیاد میزاریم مهتا واسه همین نام کاربریم بیتا و مهتا هست

گاهی بصورت تصادفی روی مویرگ میزنیم، برای همین خون میزنه بیرون و کبود میشه اشکالی نداره نگرانش نباش

دیروز ۲۰هفته و ۶ روز بودم امروز میشم ۲۰هفته ۷روز و شنبه ۲۱هفته.پس من هر شنبه میرم تو هفته بعد 

چن کیلو زیاد شدی؟برنج و نون و ماکارونی زیاد میخوری؟

من از اول بارداريم پنج كيلو وزن زياد كردم تا ماه پيش دكترم 

كه تا سه ماه اول اصلا وزن زياد نكردم از بعد ورمم يك دفعه پنج كيلو زياد كرده بودم الانم كه نميدونم

چه ماركي خريدي؟ چند تا داره؟ و قيمتش چند بود؟ من سايز يك بيست و دو عددي ماي بيبي ٥٥ تومن خريدم

الان همشو میگم

صفر مای بی بی ۲۲ عدد ۳۹ هزار

یک مولفیکس ۴۰ عدد ۷۰ هزار

دو مولفیکس ۴۴ عدد ۱۰۸ هزار

سه مولفیکس ۳۸ عدد ۱۱۷ هزار 

با مارک تو مقایسه میکنم انگار مای بی بی گرونتره؟

من از فروشگاهی خریدم که فقط شوینده میفروشه

تو از کجا خریدی؟

از کجا ارزونترش میشه خرید؟

عمده فروشا یا فروشگاههای زنجیره؟

من تازه دیدم همش مولفیکس خریدم.

برم مای بی بی هم بخرم☺️

😉

رنج ازمایشگاه فرق داره  ولی زیر ۱۲۰ باشه هر دو تو آزمایشگاهی که من آزمایش دادم

ممنونم عزیزم رفتم دوباره ازمایش دادم ایشالا که بالا نباشه دیگه 🤦🏻‍♀️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍