2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توبرگه مركز ما زده حموم بعد ٤/٣ كوتاه باشه بخار نباشه اينجوري ولي يسريااا ميگن با رعايت همين شرايط ...

باور کن من هنوز نتونستم تصور کنم چجوری ۱۴ روز حموم نرفتی؟؟؟ 😢😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم استراحت نسبی داشته باش، یعنی در حد کارهای معمول روزمره، توالت فرنگی استفاده کن، خیلی خم و راست ...

یعنی دو سع روز اول هم کامل استراحت نکردی؟؟؟خدایا خدایا خودت قلب بیقرارم رو اروم کن 

باشه عزیزم چشم  این تصور خودم بود که ماه آخر حداقل سینه باید بزرگتر بشه ویکمی سفت که یعنی شیر ...

سلامم گلم منم هم فشار میدادم ولی حتی ی قطره هم نمیومد ولی به محض زایمان و اولین مکیدنه بچه شروع میشه

نگران نباش عزیزم اگر قرار باشه مثبت بشه با یدونه هم میشه اگر هم خدا صلاح ندونه با هزار تا هم نمیشه، ...

انشاالله که خدا بخاد منم نی نی دار بشم.والا من رویان میرم.اونجا خودشون دکتر و انتخاب کردن و خودشون کاراشونو میکنن گروهی کار میکنن.اما بعد اینکه منفی شدم زنگ زدم که بهشون بگم.گفتن یه نوبت مشاوره با دکتر بگیر .اما من چون  نمیخاستم یه مدتی برم برا انتقال دوم گفتم استراحت کنم و بعد هم مشکل گلوم مشخص شد دیگه نرفتم مشاوره پیش دکترم.الان که ده ماه گذشته قبول میکنن مشاوره کنن؟گفتم فعلا یه نوبت مشاوره بگیرم و برم بگم ازم ازمایش ایمنی و انعقادی بگیرم.اگه قبول کنن

یعنی دو سع روز اول هم کامل استراحت نکردی؟؟؟خدایا خدایا خودت قلب بیقرارم رو اروم کن 

نه والا، سری اول که همون بعد انتقال رفتیم بیرون دور دور بعدم شام بیرون رفتیم پس فرداشم کلی مهمون داشتم از صبحش سر پا بودم تا آخر شب. مثبت شدم ولی خب نموند.

این دفعه هم دوباره پس فرداش همسرم رفت بازار روز رو جمع کرد آورد خونه باز من از صبح سر پا بودم تا آخر شب بقیه روزام که کارای روزمره رو داشتم ولی شکر خدا مثبت شدم، ان شاالله به دعای خیر شما و به حق پهلوی شکسته حضرت زهرا بمونه برامون و برای همه هم همینطور 🙏🌹

انشاالله که خدا بخاد منم نی نی دار بشم.والا من رویان میرم.اونجا خودشون دکتر و انتخاب کردن و خودشون ک ...

والا من شرایط رویان رو نمیدونم، ولی خب بالاخره باید بری دوباره ویزیت بشی بررسی کنن وضعیتتو.

نه والا، سری اول که همون بعد انتقال رفتیم بیرون دور دور بعدم شام بیرون رفتیم پس فرداشم کلی مهمون داش ...

عزیزم خداروشکر که مادرشدی .خدا برات حفظش کنه.اینایی که تقریبا تحرک داشتن مثبت شدن

عزیزم خداروشکر که مادرشدی .خدا برات حفظش کنه.اینایی که تقریبا تحرک داشتن مثبت شدن

ممنون عزیزم، ان شاالله دامن تمام منتظران سبز بشه شما هم زودی مامان بشی ⁦❤️⁩

سلام عزیزم قربونت خوبه خداروشکر نی نی منم گریه میکنه کولیک داره شبا نمی خوابه احتمالا شیرت کمه ازگ ...

سلام خوبی عزیزم پسرمن رفلاکس داره بالا میاره بهش آپتامیل ای ار میدم خیلی هم سخت گیرمیاد

شیرخودمو کنار شیرخشک میدم