2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
ماشالله جان اگه آدم مجبور بشه بعد انتقال  دیگه دکتر خودش نره خطر داره ؟؟؟

نه عزیزم اتفاقا میخواستم ریپلای کنم بگم بهت انشاءالله بعدِ مثبت شدنت هیچ اجباری نیست بری پیش همون دکتر منکه دکترم همون روزای اول میرفتم پیشش خودش گفت دیگه نیازی نیست پیش من بیای برو بیرون پیش یه دکتر دیگه که راحت بری مطبش 

شمام میتونی بعدِ مثبت شدنت یکی دوجلسه یا مثلا تا غربالگری اول پیشش بری انشاءالله مشکلی نبود بعدش دکترتو عوض کنی

الحمدالله شما مشکل نازایی نداری پیش یه دکتری بری که از داروهات سردربیاره کافیه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه دکتر بهت آسپرینم نداده؟

چرا داده ماشاله جون دکترم جدیدا خیلی سربه هوا شده سری پیش برایه پرنندزولون بهش گفتم بهم نداد این بار گفتم سومین انتقالمه به ماما گفت بهش بده گفتم خودم میخورم گفت کار خوبی کردی نمیدونم میترسم انوکسا یا هپارینو یادش رفته بده سری پیش از ده روز قبلش بهم داد موندم کدومو بزنم میترسم هپارینو بزنم بعدا بهم انوکسا بده ضرر داشته باشه ولی تو زدنش شکی ندارم نمیدونم کدومو بزنم

خوبه خدارو شکر . ولی دکترم‌نمینویسه . شروین جان شما انتقال دادی برگشتی خونه ، دیگه دکترتو عوض کردی ؟ ...

من همون روز برگشتم.

ولی تا الان تحت نظرش بودم

از هفته ۱۸ منو معرفی کرد پره ناتال همون مرکز

ماهی یبار میرم چکاب تیرویید و سونو و ویزیت 

اکو رو هم همون مرکز رفتم

مرکز صارم خیلی متمرکز هس.همه چی داره.

زیادم شلوغ نیس.

سری پیش حتی سریع رفتم متخصص داخلی

چون تیروییدم بالا و پاینن میشد

شهر خودمون باید خیلی زود وقت رزرو کنیم.

😉

نه عزیزم اتفاقا میخواستم ریپلای کنم بگم بهت انشاءالله بعدِ مثبت شدنت هیچ اجباری نیست بری پیش همون دک ...

اگه اصلا بعد انتقال نتونم بیام چی ؟ میشه بگم داروهارو مثلا تا دو سه ماهگی بنویسه ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
چرا داده ماشاله جون دکترم جدیدا خیلی سربه هوا شده سری پیش برایه پرنندزولون بهش گفتم بهم نداد این بار ...

ببین این سری رفتی بهش یادآوری کن مثل پردنیزولون اگه داد هیچی اگه نه که بنظرم همون آسپرین کافی باشه برامن از اول آسپرین بود فقط از بعدِ غربالگری دوم انوکساهم اضافه شد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین این سری رفتی بهش یادآوری کن مثل پردنیزولون اگه داد هیچی اگه نه که بنظرم همون آسپرین کافی باشه ب ...

اخه من خونم شدید غلیظه دکترم میگفت شاید دلیل رشد نکردن جنینت همون غلظت خون بودخ خون بهش نرسیده خوب برایه همینه استرس دارم شما غلظت خون داری

اگه اصلا بعد انتقال نتونم بیام چی ؟ میشه بگم داروهارو مثلا تا دو سه ماهگی بنویسه ؟ 

آره عزیزم مشکلی نداره بنظرم روال کار دکتر اسرافیلی اینجوریه که کلا زود داروهارو قطع میکنه عادت به کش دادن الکی نداره بهش بگی احتمالا روال کارو بگه بهت که بدونی چیکار کنی 

تهران اومدن تو بارداری سخت نیست برات ؟ 

اوایل ویار داشتم خیلی سخت بود

اخه میدونی من بارداری قبلیم ای یو ای بودم.دکترمو عوض کردم و بعدش خیلی پشیمون شدم.

اینبار دیگه ترسیدیم.

البته شما شاید به دکترهای بهتری دسترسی داشته باشین.

😉

آره عزیزم مشکلی نداره بنظرم روال کار دکتر اسرافیلی اینجوریه که کلا زود داروهارو قطع میکنه عادت به کش ...

توکل بخدا .  انشالله . نمیدونم تا چند ماهگی انوکسارو ادامه میده . یکم آروم شدم خیر ببینی الهی

خدای من خدای معجزه هاست . 
اخه من خونم شدید غلیظه دکترم میگفت شاید دلیل رشد نکردن جنینت همون غلظت خون بودخ خون بهش نرسیده خوب ب ...

والا من آزمایش اصلا ندادم برا شروع انتقال دوم به دکترم گفتم گفت احتیاجی نیست ولی با شروع سیکل خودش آسپرین داد که دلیل اصلی مثبت شدنمو خودم فکر میکنم همین خوردن آسپرین بوده 

برا غربالگری دوم که رفتم سونو گفت خونرسانی یکم ضعیفه که انوکسارو با اصرار خودم شروع کرد 

میخای تا موقع انتقالت آزمایش انعقادیتو پیش یه دکتر دیگه نشون بده ببین میگه انوکسا میخای یانه

توکل بخدا .  انشالله . نمیدونم تا چند ماهگی انوکسارو ادامه میده . یکم آروم شدم خیر ببینی الهی

فدات بشم

ببین ادامه یا قطع انوکسا بنظرم مربوط به سونو شریان رحمی میشه اونو بدی دکتر میگه ادامه بدی یا قطع کنی

شما آزمایش انعقادی دادی؟

اگه مشکل انعقادی داشته باشی که احتمال زیاد تا آخر ادامه باید بدی 

منم آزمایش ندادم ولی سونو شریان رحمی که شدم خونرسانی یکم ضعیف بود دکتر برام انوکسا شروع کرد 

احتمال زیاد من انعقادی مشکلو دارم