2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
مرسی  مهربون الهی آمین🥺🙏 چقدر اینجا با دلای پاک تون برای هم دعاهای خوب میکنین❤️انشاءالله شمام ...

ان شالله كه انتقال همه به يه بارداري فوق العاده راحت و بچه (ها) ناز و سالم و صالح ختم ميشه😍😍خيلي ممنونم

دوستای گلم جواب آزمایشم اومد. به دعای خیر شما عدد بتام ۴۷۱ هست شکر خدا. امروز روز ۱۳ انتقالمه، جنی ...

هانیل جان خیلی خوشحال شدم عزیزم ، انشالله که بارداری سالم و راحتی داشته باشی و نی نی رو بغل بگیری ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کاربر @امان از حرف مردم  چرا میخواد سایت نیاد ؟ آزمایش داد ؟

این سوال منم هست، اینجوری گفت میرم خیلی دلم گرفت چرا رفت آخه ؟

سلام دوستان امروز پریود شدم دوشنبه میرم سونو برای شروع دارو انتقال برام دعا کنید خیلی به دعا نیاز دا ...

اي جانم مامان قشنگ اينده

ان شالله همه چي عالي پيش ميره و با يبتاي تپل خوشحالمون ميكني😍

دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

ای جانم

چه بی بی چک خوش رنگی

ان شاالله به حق امیرالمومنین به حق فاطمه زهرا برات میمونه و چراغ خونه تون میشه. الهی که عاقبت بخیر شدنش را ببینی و همه سختی هات یادت بره 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
 ای جانم چه بی بی چک خوش رنگی ان شاالله به حق امیرالمومنین به حق فاطمه زهرا برات میمونه و ...

ممنونم عزیز دلمممم، ان شاالله زایمان راحت و سلامتی داشته باشی و ۱۲۰ سال در کنار هم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
چقده من گيجم نفهميدم داره ميره فكر كردم براي ازمايشش طلب دعاي خير داره از بچه هاا😔

انشالله که مثبت میشه ، واقعا بچه های تاپیک مثل خانواده شدن‌ برام با خوشحالیشون‌ خوشحال با ناراحتیشون ناراحت میشم‌ ، انشالله خدا هممون رو با دست پر و‌ بچه های سالم‌وصالح از این امتحان سخت بیرون بکشه 😢

چقده من گيجم نفهميدم داره ميره فكر كردم براي ازمايشش طلب دعاي خير داره از بچه هاا😔

منم موعد ازمایشش رو یادم نیس. فک می کنم هنوز موعدش نشده . امیدوارم با خبر خوش زودی برگرده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خدا رو شکر کاربر. امان از حرف مردم. یه دختر داره من چی بگم پس😁ان شاالله مثبت میشه  برامون.البته من 90 درصد میدونم منفی هستم چون میدونم مشکل ایمنی انعقادی دارم.خدای نکرده اگه منفی شدم فورا زیر نظر دکتر غدد میرم و همزمان میکرو  رو پیگیری میکنم.