2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
مثبت شدم خداروشکر بلاخره 🥺🥺

عزیز دلممممم مباااارکه، خیلی مراقب خودت باش و حسابی به خودت برس، الهی که بارداری و زایمان راحت و عالی و سلامت داشته باشی و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانما من دیشب از ساعت ۳ سرگیجه و تهوع دارم طبیعیه؟

آره عزیزم منم دارم، فقط بیشتر به خودت برس، اگر تونستی سمنو بخور خون‌سازه. فشارت هم مراقب باش نیفته گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانيل اينو ميخاستم بگم حرز امام جواد نماز داره يساعت حدودا طول ميكشه قبل استفاده بايد بخوني

نمی‌دونم گلم، فکر کنم همسرم خودش خونده برام چون گفت خودم باید بندازم گردنت، فقط حاضر آماده آورد برام انداخت 😁

سلام عزیزان، برای تشکیل پرونده توی کلینیک مام چه مدارکی لازمه؟ ممنون میشم جواب بدین 

عزیزم دفعه اول که میری عکس رنگی رحم و آزمایشات خودت و همسرت که طی یک سال گذشته انجام شده با خودت ببر همه رو وگرنه باید مجدد انجام بدی، مدارک خاصی دیگه ای نمیخواد

سلام نزدیک دوسال تو این تاپیکم با اشکاتون گریه کردم با خنده هاتون خندیدم با ازمایش مثبتاتون انرژی گرفتم و با جواب منفی مایوس شدم امان از منفی از خدا میخوام این تاپیک بیشتر از این اعضاش زیاد نشه روز به روز بچه ها باردار بشن خوشحال یادشون بره همچین تاپیکی بودن از نی نی سایت میخوام برم برام دعا کنین خیلی زیاد بدجور محتاج دعاهاتونم ممنون از همتون که این مدت جواب پیامام دادین دوستتون دارم دوستای مجازی من همدردای درد من

الهی بگردم عزیزمممم، از دست دادن فرزند واقعاااااا سخته، من هنوزم گوشه جگرم میسوزه ... ولی می‌دونم او ...

من هيچ كاري نكردم همه چيم مث قبل خورد و خوراك و فعاليتم🥺

نگران شدم 

حالا امروز برم مشخص ميشه انتقالم كي هستش امروز روز ١٥ پريودمه تازه ميخوام برم سونو واسه انتقال خيلي دير شد🤦‍♀️

من هيچ كاري نكردم همه چيم مث قبل خورد و خوراك و فعاليتم🥺 نگران شدم  حالا امروز برم مشخص ميشه ...

نگران نبااااااش فقط كافيه خداااااا بخاد تغذيه و استراحت و كيفيت جنين همش حرفه

ان شالله مثبت ميشي 🥰🙌

سلام نزدیک دوسال تو این تاپیکم با اشکاتون گریه کردم با خنده هاتون خندیدم با ازمایش مثبتاتون انرژی گر ...

ان شالله مثبت ميشي و با يبتاي تپل مياااااي😍دخترت چطوره؟

چند بسته جنين داري؟

مرسي مهربونم ايشالا مثبت شدن خودت😍😍

بخدا استراحت وتغذيه توهمين تاپيك ديديم

كيفيت جنينم كه هزار بار از اين و اون شنيديم

ان شالله كه اينسري صاحب دوقلو نار و سالم ميشي

يعني دو روز ديگه انتقالته؟؟ يا ميره براي پريود بعدي

بچهاي دل شكسته

دوستاي باردار كه نفس تك تكتون حقه

ميشه براي پسر سه ساله منم دعاااا كنين بيضه هاش شناور بود ازتولدهر سه ماه ميبردمش دكتر كه شايد بگه عمل نميخاد كه سه سالگي عملش كردن تا دوتا ماه بعددعمل اوكي بود الان باز بالا واي ميسته يعني ميبينم كه اين همه سختي كشيد و اخرش اينجوري شد قلبم به درد مياد دكتر خودش گفت طبيعيه ولي دكتر ديگه گفت نه توروخدا دعاكنين خودش بياااااااد پايين اين بچه كه يبار عمل شده اخر و عاقبتش مثل مااا نشه كه بخاطر بچه انقدر سختي كشيديم خيلي ممنونم😭

بخدا استراحت وتغذيه توهمين تاپيك ديديم كيفيت جنينم كه هزار بار از اين و اون شنيديم ان شالله كه اين ...

روز ١٩ يا ٢٠ انتقالمه اگه خدا بخواد يني چند روز ديگه

حالا امروز برم سونو اگه همه چي خوب باشه مشخص ميكنه روز دقيقشو

بچهاي دل شكسته دوستاي باردار كه نفس تك تكتون حقه ميشه براي پسر سه ساله منم دعاااا كنين بيضه هاش شن ...

عزيزممم انشالله كه خودش خوب ميشه به زودي اصلا نگران نباش

خدا خودش مراقب كوچولوها هست😍

روز ١٩ يا ٢٠ انتقالمه اگه خدا بخواد يني چند روز ديگه حالا امروز برم سونو اگه همه چي خوب باشه مشخص م ...

ان شالله همه چي عالي پيش ميره ليلي جون و به يه بازداري راحت و بچهاي سالم و صالح ختم ميشه🤩🥰