2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
ان شاالله كه خير و صلاحمون  و باخواسته دلمووون يكي باااشه همه كسايي كه تو اين راه سخت قدم گذاشت ...

انشالله من نذر امام رضا کردم خدا مهربون خودش داره میبینه ماهارو بی جواب نمیزارتمون انشالله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر گفته قطع کن خوب نهایت ۳تا ۵ روز نهایت یک هفته بعد پری میشی البته بازم نمیدونم فکرکنم میخاد تمام‌ ...

در حد تجربه ی که خودت  داشتی بهم گفتی خیلی هم خوبه خدا اجرت بده

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

راستی دوستای گلم دیروز همسرم پیش یه آقا سیدی بود که خیلی قبولش داره، برامون حرز امام جواد نوشتن و گفتن ۱۰۰ تا صلوات نذر خانم ام البنین بکنین ان شاالله خدا جنینتون رو حفظ کنه، صلوات خاصه حضرت زهرا هم میگن برای حفظ جنین موثره، مداومت در ذکر استغفرالله هم همینطور. و البته در نهایت تسلیم بودن به امر خدا که قطعا خیرترین ها رو برامون میخواد 🌹⁦❤️⁩

خواستم با شما هم در میان بذارم در کنار اینهمه تلاش اینا رو هم داشته باشید ان شاالله این ماه کلی مامان داشته باشیم 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاالله شماا نباروري ثانويه داشتين؟ يا همينجوري تعيين جنسيت كردين

اره اذر ۹۸ بارداری خارج رحم داشتم دیگه از اون موقع افتادم تو راه دکتر یه لولم از دست دادم بعد عکس رنگی گرفتم دیدم اون یکیم بسته اس گفتن ای وی اف تنها راهه از اسفند ۹۹ رفتم مرکز ناباروری تا امروز

راستی دوستای گلم دیروز همسرم پیش یه آقا سیدی بود که خیلی قبولش داره، برامون حرز امام جواد نوشتن و گف ...

ممنونم عزيزم

حتمااا انجام ميدم،من حرز امام سجاد رو كل بارداريم براش خوندم چون تولد امام سجاد انتقال داده بودم