2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام خوبین امروز درد پریودی گرفتم میگم الانه که پریود شم کمرم درد میکنه قبل پریود ترشح میکنم همونجور ...

به نظرم نشانه خیلی خوبیه گلم، ان شاالله که داره لانه گزینی می‌کنه چون منم سری قبل دقیقا فردای روزی که درد شدید پریودی داشتم بی بی چک مثبت شد. الهی که خوش خبر باشی عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره همسرم ازمایش داد ولی جوابش ۵ روز بعد اومد اینترنتی گرفتیم و پیش دکتر ویزیت انلاین نوبت گرفتیم وا ...

گلم ذخیره تخمک شما چند هست؟ مگه قبلا عکس رنگی نداشتی چرادوباره نوشت؟ چندبار پانکچر شدید؟ کیفیت جنین های شما انتقال های قبل چطور بود؟البته اگه دوست داشتی به سوال هام جواب بده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیروز انتقال دادم ۱۰ صبح و ۱۰ شب شیاف میزارم ساعت چند امپولمو بزنم به نظرتون هر کی میدونه ...

سلام خوبي من سري پيش انتقال داشتم صب پروژسترون ميزدم امپول رو شب شياف فك كنم صب شياف نداشتم ولي يادم نمياد درست ولي يادمه گفت بهم صب بزن امپولو

سلام خانوما ، من شنبه پانکچر شدم ، امروز تماس گرفتم‌ گفتن که دو تا جنین با گریدA _دو روزه _۲ و ۵ سلو ...

عاره جنين دوروزه داريم من دوروزه انتقال دادم الان پسرم سه سالشه

بقيشم چنذ روز ديگه معلوم ميشه كه بلاست ميشن ٤ روزه يا ٥ روزه

سلام خوبین امروز درد پریودی گرفتم میگم الانه که پریود شم کمرم درد میکنه قبل پریود ترشح میکنم همونجور ...

منم روز دهم قشنگ حس كردم دارم پريودميشم درد شديد دنيا رو سرم خراب شد شب نيمه شعباااان بود كلي گريه كردم گفتم تموم شد

ولي مثبت شدم ان شالله شماهم مثبتي😍