2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها.کیا فرتیل سی ام مصرف می‌کنند.دچار سردرد یاضعف شدید نمیشید من از گرسنگی هلاک میشم نمیتونم ...

نه  من این عوارض رو ندارم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من تمام بدنم از درد داره منفجر میشه، انگار استخونام داره خورد میشه، چرا اااااااا ؟؟؟!!!!

وای منم امشب اینجوریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها.کیا فرتیل سی ام مصرف می‌کنند.دچار سردرد یاضعف شدید نمیشید من از گرسنگی هلاک میشم نمیتونم ...

من ندارم ولی از وقتی ویتامین ها رو میخورم خیییییلی گشنم میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دارو که پروژسترون و آسپرین و آنوکسا و استرادیول روز چهارمم بود، الان شد روز پنجم، از عصر اینطوری شد ...

ان شاالله ک نشانه خیر باشه😍

ممنون مامان سوفی جون که انقدر خوبی و با دلسوزی اطلاعاتی که داری رو میگی انشاالله خدا دلت شاد کنه با ...

فدات شم عزیزم، کاری نمیکنم. انشالله با همین انتقال مامان دوقلوها بشی 😍

هم دگزا و هم پردنیزولون برای جلوگیری از التهاب هست، حتما برای لانه گزینی تاثیر داره ، اینجا بجای دگزا ، ۴ روز پردنیزولون میدن قبل از انتقال

من خودم سرخود میخوام پردنیزولون ۵ مصرف کنم روزی یکی

، انشالله بعد از مثبت شدن تا هفته ۱۲. چون دکتر منم پردنیزولون نمیده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@ماشالا    کجایی عزیزم نگرانم حالت خوبه

سلام عزیزدلم فدای لطف ومحبتت بشم که جویای حالم شدی خداروشکر خوبم گاهی دردو دارم که رفتم بیمارستان nst وسونو همه چی دادم خداروشکر خوب بود انقباض بدون درد زیاد دارم که گفت طبیعیه هروقت بادرد همراه بود حتما بیا گفت رحم داره خودشو آماده میکنه برا زایمان بخاطر اونه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا ‍   سلام . خوبی ؟ بهتر شدی؟

سلام عزیزدلم آره خداروشکر خوبم فقط الان انقباض بدون درد دارم که رفتم بیمارستان گفت طبیعیه هروقت همراه با درد بود بیا nst وسونو هم دادم که همه چی خوب بود فدات بشم مهربون که جویای حالم بودی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدا خیرت بده دیشب خوردم .‌امروز کمی بهتر شدم .‌ولی از ظهر باز همونجور شدم اما دیگه گفتم تحمل کنم . ا ...

ان شاء الله که سریعتر خوب شی من 5 ماه پیش پانکچر کردم 

خدایا به امید تو....
سلام عزیزدلم فدای لطف ومحبتت بشم که جویای حالم شدی خداروشکر خوبم گاهی دردو دارم که رفتم بیمارستان ns ...

اااای جاااانم. ان شاالله ب سلامتی😍😍

سلام عزیزدلم فدای لطف ومحبتت بشم که جویای حالم شدی خداروشکر خوبم گاهی دردو دارم که رفتم بیمارستان ns ...

خدارو شکر.منم دیروز همش به یادت بودم ولی بلد نبودم صدات کنم.،،🙂

سلام عزیزدلم آره خداروشکر خوبم فقط الان انقباض بدون درد دارم که رفتم بیمارستان گفت طبیعیه هروقت همرا ...

خدا رو شکر 🙏🏻🙏🏻 به یادتون بودم .ان شاالله به سلامتی بقیه روزها رو هم میگذرونید 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دارو که پروژسترون و آسپرین و آنوکسا و استرادیول روز چهارمم بود، الان شد روز پنجم، از عصر اینطوری شد ...

ان شاالله که نشانه لانه گزینی هست و خیر 😍😍😍

خدا رو شکر ان شالله این چند وقت باقی مانده بسلامتی بگذره 

خدایا شکرت