2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم اتفاقا ورزش خونرسانی رو بهتر میکنه فقط ورزش سبک داشته باش....  مثل پیلاتس و یوگا و... ...

عزیزم شما راجع به دیفرلین چیزی میدونی ؟ من با فاصله ۲۸ روز دو تا زدم دکتر گفت پریود شدی بیا برای انتقال . میخوام بدونم اگه کسی بلافاصله با اولین پریودی فعلا نخواد انتقال بده میشه مثلا ۴ ماه دیگه بره انتقال بده .؟؟؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بلاخره یکی جواب منو داد   خدا خیرت بده خواهر جوابمو دادی حاجت روا بشی  من فقط پروژسترون ...

عزیزم پروژسترونم غلظت خون رو بالا میبره.... 

حتما آب زیاد بخور.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آناجون نمیدونم منو میشناسی عزیزم یا نه ولی من پارسال سه قلو باردار بودم یه قل و ریداکت کردم یه ...

عزیزم هر چی باشه برات خوشحالم عزیزم.... 

بهترینارو برات آرزو میکنم.... 

اینجا همه آشنا حساب میشیم هر چند که بار اول باشه وارد تاپیک میشیم.... 

خیلی برات خوشحال شدم.... 

اتفاقا دیروز پستت رو به همسرم نشون دادم گفت خیلیم خوب شده چند ماه رو بدون استرس گذرونده... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله دقیقا مث اختلاف من و خواهرکوچیکم ۱۵ ماهه همش اختلافشون.... فکر کنم تا دومی به زبون بیاد من راهی ...

کاملا درکت میکنم من خودم خیلی کم طاقت شدم دیگه اما میگذره.... 

هر چی سخت بگیریم سختتر میگذره.... 

من خودمم فرصت رفرش شدن پیدا نکردم بعد یه بارداری سخت و پر استرس و زایمان و... 

یهویی دیدم دوباره باردارم.... 

تازه من به خاطر قرصهایی که خورده بودم تا خود غربال کلی استرس کشیدم.... 

اما خدارو شکر الان دو تا فرشته سالم و ناز دارم.... 

هر چی شکر کنم کمه.... 

فقط خدا لیاقت بده مادر خوب و صبوری بتونم باشم براشون..... 

دوستان شما تو مراكز مختلف رفتين تا حالا ديدين جنين ٤ ساله مثبت بشه؟؟؟؟

بله عزیزم یکی از دوستامون که اولین انتقالش با من بود و با هم + شدیم برای بچه دوم بعد ۴ سال دو تا فریز داشت انتقال داد و + شد و عملا الان دوقلو داره اما به فاصله سنی حدودا ۴ سال.... 

استراديول مگه رقيق كننده لازم داره ؟؟؟ من بارداري قبليم دكتر بدون اينكه ازمايش ايمني و انعقادي و غل ...

عزیزم برا انعقادیا فکر کنم بهتره دو هفته قبلش آسپرین و این جور داروها نداشته باشی اما تستهای ژن غلظت بعید میدونم به این چیزا ربط داشته باشه.... 

چون یا جهشی بوده یا نبوده دیگه ربطی به این چیزا نداره اما بقیه تستهای انعقادی ربط دارن.... 

بله عزیزم یکی از دوستامون که اولین انتقالش با من بود و با هم + شدیم برای بچه دوم بعد ۴ سال دو تا فری ...

سلام انا جان شما میدونید اگر کسی بخاد هایپر بشه تا چند روز بعداز پانکچر میشه؟

من دوشنبه پانکچر کردم و الان فقط یبوستم اذیتم میکنه . میگم نکنه هفته بعد علایم هایمری بیاد چون توکلینیک گفتن هایپرم چون تخمکام زیاد بوده

من از پریشب آپتامیل رو عوض کردم ببلاک ای آر دادم ولی طفلی بچم فقط یکبار شکمش کار کرده اونم مدلش با ه ...

عزیزم مگه رفلاکس داره ای آر میدی؟ 

من معمولی میدادم.... 

شکمشونم روزی چند بار کار میکرد.... 

دوستای گلم کسی می‌دونه میتونم حلوا سیاه و حلوا ارده بخورم یا نه؟ ( روز سوم انتقال هستم ) توی بارداری ...

والا من حلوا ارده میخوردم.... 

حلوا سیاه رو نمیدونم..... 

البته خوب من طبعم سرد بود تا سه ماهه اول بارداریم گرمی میخوردم..... 

غیر قاعده آور.... 

بدن هر کسی متفاوته.... 

ممنون عزیزم از دعای خیرت ان شاالله  دیگه واقعا توان پانکچر دوباره ندارم😥

خداوبهت قوت بده عزیزم ، آره واقعادسخته ،  دلت روشن باشه ، انشالله بزودی مامان چند تا نی نی خوشگل میشی 

الهی بگردم آخه نی نی من الان خیلی کوچیکه تازگی یکماهش شده خیلی کاری نمیشه کرد برای خندوندنش از طرفی ...

عزیزم درسته البته باید بفهمی علت گریه هاش چیه.... 

اما اگه از عادات غلط باشه اتفاقا اگه باعث بشی عادات بدش عمیق تر بشه بیشتر باعث اذیتش میشی..... 

یعنی دقیقا میشه داستان دوستی خاله خرسه.... 

مثلا دیدی بعضی مامان دنبال بچه میدون یه لقمه بذارن تو دهنش.... 

این ظلمه در حق بچه.... 

چون بچه عملا یاد میگیره اون طوری غذا بخوره هیچ وقتم درست و حسابی نمیخوره.... 

بچه های من شکر خدا از همون وقتی که تونستن قاشق دست بگیرن دادم خودشون خوردن.... 

اصلا هم از سر سفره بلند نمیشن.... 

حتی یادمه یه بار مهمون داشتیم بچه ش سیار بود و طفلک مامانش همش دنبالش قاشق به دست بود.... 

یهویی دیدم وروجکهای منم بلند شدن برن دنبال مهمون کوچولو.... 

سریع گفتم بدویین بیایین بشینین تا غذاتون تموم نشده اجازه ندارین پاشین من سفره رو جمع کنم دیگه خبری از غذا نیستا.... 

شاید خیلی از دوستان فکر کنن آنا چه سنگدله.... 

اما مستقل بار اومدن بچه ها و بودن یه سری قوانین و اصول تو رشد جسمی و فکری بچه ها خیلی مهمه.... 

سنگ بنا هر جوری گذاشته بره معمولا همونجوری میره.... 

بعدا درست کردن خیلی انرژی میبره هم از بچه هم از والدین..... 

مثلا من خودم به صندلی ماشین خیلی حساسم.... 

خیلیارو شنیدم میگن اصلا بچه من نمیشینه و اله و بله.... 

من اصلا قبول ندارم.... 

من از همون روزی که از بیمارستان اومدم نوزاد تو کریر بود و کریرم به کمربند بستم به ماشین.... 

حین حرکت تحت هیچ شرایطی بغلش نگرفتم.... 

چون فقط به یه ترمز بنده.... 

از همون روز اول این قانون بود.... 

منم پشت کنارش بودم.... 

حتی اگه مثلا خیلی گریه میکرد تا همسرم ماشبن رو نگه نمیداشت به هیچ وجه از تو کریر درش نمیاوردم.... 

الان تا سوار ماشین میشن میگن مامان کمربندمون.... 

من وقتی میبینم بچه تو ماشین ردیف جلو نشسته یا حتی سر از شیشه بیرون آوردن موهای تنم سیخ میشن.... 

بچه هامم ببینن میگن مامان چرا مامان باباش بهش نمیگن این کار خطرناکیه؟! 

سلام زرد چوبه و رب گوجه میتونم به غذاهام بزنم؟؟؟؟فقط نمک و زردچوبه

عزیزم من زردچوبه میزدم.... 

اما رب ترجیحا استفاده کمتر بکنی بهتره..... 

دوستانی که تخمک کشی کردین و هایپر شدین ، یه سوال دارم ممنون میشم جوابم بدین  من دوشنبه پانکچر ...

عزیزم از دکترت بپرس.... 

قبل شیاف روغن زیتون رو امتحان کن.... 

دستکش دستت کن انگشتت رو روغ زیتون بمال ببخشین رکتال یه کم ماساژ بده احتمالا اوکی بشی..... 

من خودم وقتی خیلی اذیت میشدم این کارو میکردم.... 

حتی برا بچه هامموقتی نوزاد بود اگه شکمشون چند روز کار نمیکرد دکتر میگفت گوش پاک کن رو بزن تو روغ زیتون استفاده کن به چند دقیقه نمیرسید شکمشون کار میکرد..... 

البته این کارو منظورم نیست فرت فرت انجام بدی.... 

عزمزم لوبیا سبز و سبزی خوبه بخورم قبل پانکچر؟

عزیزم تغذیه عادیت رو داشته باشه خیلی درگیر بخور نخور ها نکن..... 

فقط قاعده اور نخور با چیزایی که خوردنش تو بارداری ممنوعه.... 

مثل تن و کنسرو و تخم مرغ خام یا نیم پز، جگر و.....