2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
نه فعلا همون جهاد میرم اگه لازم شد میرم مطب. قربونت عزیزم ان شاالله😍

به سلامتی میخواین سیکل پانکچر رو شروع کنین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم من اینبار از فردای انتقال میخوام برم سر کار اصلا هم استراحت مطلق ندارم تصمیمم اینه

سه روز اول استراحت مطلق کن..هر اتفاقی می خواد بیفته تو اون سه روزه..جنین شناسم گفت..من خودم روز چهارم رفتم سر کار.مثبتم شدم

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ، اخه صبح آبریزش بینی خفیف داشتم گفتم شاید سرماخوردم،  میخواستم ببینم داروی سرماخور ...

من که از ترسم نصف قرص سرماخوردگی خوردم

تخمکم خوب داشتم . ولی هنوز بهم‌نگفتن چند جنین تشکیل شده . گفتن ۴ روز بعد میگن

آسپرین رقیق کننده اس دیگه، بعضی دکترها اصلا آسپرین نمیدن ولی خیلیها با سروع سیکل آسپرین هم میدن چون ...

ميدونم اسپرين رو ولي اينكه اين داروها رقيق كننده بخاد نميدونستم فك ميكردم صرفااا بخاطر مشكلات ايمني و انعقادي و قلبي ميدن

یدونه عزیزم، کلا هر دفعه بخاطر سابقه زایمان زودرسم یدونه انتقال میدن

ان شاالله همین یدونه مثبت میشه 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اولین بچمو میگی نه بابا ما با اونهمه سختی و بدبختی کجا به تعیین جنسیت فکر میکردیم فقط میگفتم خدا بهم ...

نه نه منظورم تعيين جنسيت كه تو ميكرو ميكنن نبود منظورم سونو معمولي بود رفتيد كه جنسيت رو بببينين 

من خيلي وارد نيستم راست ميگي ابيه😍😍خداحفظشوووون كنه برات

عاره خيلي فكراي منفي ميكنه منم ميترسم اصرار كنم ازونور يچي بشه بگه تو گفتي حالا شانسمو با اين انتقال امتحان ميكنم ببينم خواست خدا چيه ان شالله كه خيره

خانما شماره ۱۶۴۰ رو بگیرید .مستقیم وصل میشه به حرم امام حسین.هر چی حاجت دارید بگید.دوستم طبیعی باردار شده.امروز ازمایشش مثبت شده.میگه خیلی متوسل شده بود به آقا .

کاملا رایگان هم هست.

😉

بچه  تو سيكل انتقالم روز دهم پريود دندونم تركيد خورد شد برم دندون پزشكيم نميدونم تا قبل انتقال جمع بشه يا نه احتمالا روكش اينا بخادپروسش طولاني بشه برسم شنبه برم دكتر خوب ميشه

بنظرتون بي حسيش براي انتقال تاثير داره🥺

عزیزم عجله نکن بزار یک هفته بگذره بالاخره پریود میشی، بعد پانکچر اغلب پریود تاخیر داره

😭😭😭 دکتر گفت دوتا دیگه بزن پرژسترون

خودمم برنامه ریزی هام بهم ریخت اصن عصبی ام همش دلم میخاد بزنم زیر گریه دردای پریودو الان ۱۰ روزه دارم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من که از ترسم نصف قرص سرماخوردگی خوردم تخمکم خوب داشتم . ولی هنوز بهم‌نگفتن چند جنین تشکیل شده . گف ...

اره منم خوردم واقعا اذیتم ، عزیزم انشالله که کلی جنین با بالاترین گرید براتون تشکیل میشه 

شما چند تا فولیکول داشتین؟