2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم اگه متداوم باشه جلوی پریودی رو میگیره اما بخوری قطع کنی یا تزریق کنی ادامه ندی این افزایش و بع ...

سلام انا جون ببخشید لوتیروکسین با لوتیروکسینن سدیم فرق داره دارو خونه اینو بهم داده

سلام بچه ها شما هم قبل انتقال فرتیل سی ام خوردین؟من خیلی گشتم تا تونستم پیدا کنم گفت روزی ۳مرتبه

نه من انتقال دارم یکشنبه با عارفی از ویتامین ها فقط بهم b1,b6,b12

امگا، ویتامینe,فولیک اسید داد

ولی امروز رفتم سونو روز ۱۰ سیکل هستم برا ۱۷ سیکل بهم وقت انتقال داد جنینم سه روزه هست گفت از ۸ یعنی سه روز قبلش شروع کن یدونه امپول پرژسترون و یدونه شیاف بزار بعد ماماش نوشت جفتش صبح منم موندم مگه نباید صبح و شب باشه؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا هی تو گوش شوهرم میخونه شیر نمیده هیکلش خراب نشه شیر نمیده راحت باشه شیر ندل بچه استخوناش ...

اتفاقا خودت شیر میدادی راحتتر بود.... 

من خودم زمانی که شیر میدادم فقط بغل میکردم. شیر میدادم.... 

اما شیر خشک دادن داستان داره درست کنی بیاری بدی و.. 

برا راحتی باشه که شیر خشک سختترم هست.... 

اما عزیزم سخت نگیر اطرافیان بخوان بگن میگن فرقی نمیکنه تو چیکار کنی.... 

تو به خاطر دردونت سخت نگیر و بگذر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه متداوم باشه جلوی پریودی رو میگیره اما بخوری قطع کنی یا تزریق کنی ادامه ندی این افزایش و بع ...

امروز رفتم سونو روز ۱۰ سیکل هستم برا ۱۷ سیکل بهم وقت انتقال داد جنینم سه روزه هست گفت از ۸ اردیبهشت یعنی سه روز قبلش شروع کن یدونه امپول پرژسترون و یدونه شیاف یدونه هم انکسوپارین  بعد ماماش نوشت جفتش صبح منم موندم مگه نباید صبح و شب باشه؟؟؟؟ 

یعنی اینجاهیشکی اهدایی نگرفته که جواب نمیده😑

عزیزم مت سوالت رو ندیدم اما اگه کسی جوابت رو بدونه حتما جواب میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون مرسی عزیزم از اطلاعات خوبت  میگم من همسرم اسپرمش مشکل داره همه جوره یه سری پانکچر ...

سلام عزیزم.... 

والا بعضی دوستان دیدم دکترشون تو این شرایط تسه رو توصیه کرده اما خیلی دقیق نمیدونم چه فرقی داره.... 

سلام انا جون ببخشید لوتیروکسین با لوتیروکسینن سدیم فرق داره دارو خونه اینو بهم داده

عزیزم یکی نام تجاریه اون یکی علمی..... 

یکین عزیزم.... 

امروز رفتم سونو روز ۱۰ سیکل هستم برا ۱۷ سیکل بهم وقت انتقال داد جنینم سه روزه هست گفت از ۸ ارد ...

عزیزم روز انتقال معمولا هر دو رو با هم تزریق میکنن.... 

اما من بخودم بعدا یکی رو صبح و یکیو شب تزریق کردم.... 

عزیزم روز انتقال معمولا هر دو رو با هم تزریق میکنن....  اما من بخودم بعدا یکی رو صبح و یکیو شب ...

پس حالا منم این ۳ روز رو همونجور که گفته صبح میزنم و میزارم تا برم انتقال دوباره بپرسم

عزیزم شما قبل انتقال امگا هم‌مصرف کردی ؟

عزیزم قبل انتقال رو یادم نیست اما بعد بارداری یادمه داشتم اما دقیقا از کی نمیدونم.... 

فکر کنم بعد غربال اول بود.... 

امروز رفتم سونو روز ۱۰ سیکل هستم برا ۱۷ سیکل بهم وقت انتقال داد جنینم سه روزه هست گفت از ۸ ارد ...

من هنوز آمپولام شروع نشده انشاالله بعد عید فطر برم دکتر آمپول شروع کنه فعلا گفت فرتیل سی ام بخورم برلی آمادگی رحم خیلی خوبه.هر جور ماما گفت آمپول روبان آن شاءالله خیرباشه براتون گلم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد