2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نمیدونم دکتر هیچی نگفت فقط گفت تا چهارشنبه ادامه بده بیا ببینم چه جوره ولی تو اینستا از دکتر امیری و ...

عزیزم کارتو با دکتری که معاینه ت میکنه انجام بده به حرف دکترای دیگه گوش نکن 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ندا جون خداروشکر خوبیم به لطف خدا مرسی عزیزم

سلام آنا جون خوبی؟نی نی خوشگلت خوبه؟یه سوال داشتم از بیمارستان گاندی و دکترت راضی بودی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام به روی ماهتون دوستای گلم....  چقدر خوشحال شدم تو این یکی دو صفحه در مورد تایم زایمان پست ...

سلام انا جون خوبی من اندومتریوز هستم ۳ جنین بلاست دارم میخوام انتقال بدم روز ۸ پریود سونو شدم گفت اندومترت هایپواکو ضخامتش ۱۰ رحمم ادنمیوزیس میدونی اینا چین خطرناکه انتقال بدم به نظرت؟؟؟

وای فدات شم که جواب دادی 😍😍 من از این دست این دکترم آخر سر دق میکنم 😐😆

ای جانم.... 

خدا نکنه! 

چرا مگه چی شده؟ 

سعی کن خودت رو آروم کنی.... 

به کلی صبر و انرژی نیاز داری... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون خوبی؟نی نی خوشگلت خوبه؟یه سوال داشتم از بیمارستان گاندی و دکترت راضی بودی؟

سلام عزیز دلم.... 

من اصلا گاندی نبودم.... 

من زیر نظر خانوم دکتر ط ر ا ز ی بودم.... 

من شخصا ازش راضی بودم.... 

با اینکه یه منفیم باهاش تجربه کرده بودم اما در کل حس خوبی نسبت بهش داشتم و در کل لااقل اونطوری که من تجربه دارم دکتر صبوری بود و همیشه پاسخگوی سوالام بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

فرشته هام خوبن شکر.... 

دعاگوی خاله هاشون هستن.... 

سلام انا جون خوبی من اندومتریوز هستم ۳ جنین بلاست دارم میخوام انتقال بدم روز ۸ پریود سونو شدم گفت ان ...

سلام عزیزم.... 

عزیزم اینارو من نمیتونم بگم چون دکترت اشراف داره.... 

من خودمم آندومتریوز داشتم.... 

البته برا من لگنم درگیر بود.... 

آندومتریوز: وقتی سلولهای دیواره رحم جایی غیر رحم رشد کنه میشه آندومتریوز.... 

برا من لگنم درگیر شده بود.... 

برا بعضیا تخمدانها... 

لوله ها و.... 

برا بعضیا لگن و روده ها و کلیه و.... 

بستگی داره شرایطت چطور باشه.... 

من باید قبل انتقال آخرم عمل میکردم.... 

قبل سومین پانکر عکل کردم و حل شد و بعد میکرو و شکر خدا + شدم.... 

اما خوب بعضیا ممکنه نیاز به عمل نداشته باشن.... 

آدنومیوز رو اگه اشتباه نکنم یه جورایی برعکس آندومتریوزه اما الان حضور ذهن ندارم.... 

به نظرم اگه از این بابت بررسی نشدی یه دور کلینیکآندومتریوز ابن سینا یا کلینیک آندومتریوز دیگه ای اگه هست ویزیت شو... 

ای جانم....  خدا نکنه!  چرا مگه چی شده؟  سعی کن خودت رو آروم کنی....  به کلی ...

الان من هر دوتا بچه هام تو وضعیت iugr هستن 

خودم خیلی نگرانم ولی دکترم میگه هیچی نیست 

هر دو هفته هم دارم میرم سونو رشد و کالرداپلر 

10 فروردین رفتم سونو یکیشون 700 بود اون یکی 720 

این هفته رفتم سونو یکیشون 900 گرم بود اون یکی 730 

دوباره هفته ی بعد برام سونو نوشته 

بهش میگم خطرناکه میگه نه 

دیروز پیشش بودم بهم گفت دوتا آمپول بتامتازون بهت میدم یکیشو امروز بزن اون یکی رو فردا 

اومدم خونه دیدم 6 تا امپوله 

زنگ زدم ابن سینا میگن روزی یه دونه بزن 

خداروشکر نرفتم بزنم 

تو اینستا از دکترم پرسیدم  بهش گفتم شما بهم گفتید دوتا میدم الان 6 تا امپول دادید 

میگه عه عزیزم اشتباه شده نه 6 تا باید باشه 

3تاشو داخل یه سرنگ باید تزریق کنی 

3تاشم یه روز دیگه 

ببین من ابن سینا تحت نظرشم همش سرش تو گوشیه 

باید حتما ازش سوال کنی تا جواب بده 😐

تا الانم دنبال یه دکتر خوب دیگه میگردم که برم تحت نظرشو انشالله باهاش زایمان کنم 

نظرم روی دکتر چیکاجونه انشالله منو قبول کنه 

سلام عزیزم غصه نخور ان شاء الله بزودی نی نی میاد و   غصه و غمها رو فراموش می کنی اونوقت ا ...

ممنون گلم دعام کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه گلم باد سشوار گرم از دور بگیر فقط در حدی که خشک بشه بعدش یخ بذار داخل نایلون در حد یک دقیقه بزار ...

ممنون عزیزم پس سوزوندمش😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی طبیعیه عزیزم، خودتو سرزنش نکن هنوز به مرحله ای که من هستم نرسیدی، من جایی کسی باردار باشه یا ن ...

اله جانینان.🥺🥺🥺خدا دامنتو سبز کنه عزیز دلم میفهمت خیلی سخته

سلام عزیزم....  عزیزم اینارو من نمیتونم بگم چون دکترت اشراف داره....  من خودمم آندومتریو ...

کیستم ۲ سانت قبل انتقال امپول دیفرلین زدم دکترم گفت نیاز به عمل نداره و تخمدان چپم درگیره این دوتا رو جدید دکتر گفت نمیدونستم چیه