2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم . مرسی که گفتی . پس منم بخورم . رلستی اسید فولیک ۵ دارم . ایرادی نداره که هر دو رو مصرف ک ...

ببین اینا جفتشم یکیه فرقی نداره میخای یه روز درمیون بخور من خودم اینجوری میخوردم یه روز قرص یه روز اینو فولیک

روزی ۱ دونه کافیه  

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم. انشاله همه بسلامت بچه هاشون بغل کنن.هر چی پیش میره استرس ادم بیشتر میشه

انشاءالله 

آره واقعا استرسش خیلی بدتره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامانا من سمت راست دنده ی آخریم همونجا وقتی نفس عمیق میکشم درد میگیره این خطرناکه ؟؟؟؟؟ از هر دردی میترسم قابل تحمله فقط وقتی نفس عمیق میکشم درد میگیره 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

درد دنده راست در ۳۱ هفته و ۱ روز طبیعیه ؟؟؟؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟؟؟ خیلی استرس دارم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
درد دنده راست در ۳۱ هفته و ۱ روز طبیعیه ؟؟؟؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟؟؟ خیلی استرس دارم

سلام عزیزم

اره اگر قابل تحمله و فقط با تفس عمیق تیر میکشه طبیعیه

منم این درد رو داشتم جنین داره با وزن گیری بزرگ میشه  و بالاتر میاد دنده ها جابجا میشن

بهتره در اولین فرصت به پزشکت هم اطلاع بدی چون من از بقیه شرایط بارداری و جسمیت اگاهی ندارم ولی این یه مورد رو چون خودم تجربه کرده بودم و اتفاقا خودم هم اون موقع می ترسیدم گفتم فعلا بهت بگم که نگران نباشی 

تا وقتیکه  بتونی به دکترت اطلاع بدی.

ان شاء الله این هفته های اخر هم بخیر بگذره و نی نی و سالم بغل کنی

برای همه دعا کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نه عزیزم روزه نمیگیرم چون استرادیول و دوفاستون میخورم باید زیاد اب بخورم و تحرک داشته باشم چون باعث ...

به سلامتی این دفعه بچه های سالم میاد بغلت 

پریود که شدم ۴ استرادیول و کیوفول و امگا۳ و آسپرین دارم 

یعنی نمیشه روزه امو بگیرم ؛ موقع افطار تا اذان صبح هر چی میتونم آب بخورم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم  فکر کنم فقط هزینه انتقال۴ملیونه.هزینه هود اهدایی ها باتوجه به تعدادوشرایط سن و...اهداکنن ...

نه من مطمئنم غیر از هزینه انتقال ۴ میلیون گرفتن برای دو تا جنین 

یه چیزی تو ذهنم از ۶ هم هست، یا ۴ میلیون بود یا ۶، واضح یادمه

چون خودمم مجوزش رو گرفتم که اگر جنینها خراب شد بگیرم کامل یادمه ولی نگرفتم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مامان سوفی جان دستم به دامنت روز ۸ پریودیمه سیکل انتقالم سونو شدم گفت ضخامت ۱۰ ولی اندومترت هایپواکو ...

بله فدات شم یعنی یه جاهایی ۱۰ هست و یه جاهایی کمتر، یعنی منظم سه خطی نیست

دیدم که بعضی دکترها انتقال میدن و بلدن جای مناسب بذارن که احتمال لانه گزینی بره بالا

دکترت چی گفت؟ گفت ادامه بدی سیکل رو؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️