2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم رفتی سونو؟ انشالله همه چی به سلامت باشه

آره رفتم 

والا امروز گفت جفتشون تو وضعیت iugr هستن 😕

یکیشون 730 گرمه اون یکی 900 گرم 

گفت از لحاظ خونرسانی هم مشکلی ندارن 

داپلر هم انجام داد زده نرمال 

باید ببینم دکترم چی میگه 

10 فروردین که رفته بودم یکیشون 700 گرم بود اون یکی 720 گرم 

آره عزیزم طبیعیه منم همینجوری شدم به دکترم گفتم گفت چون جاش تنگ میشه دیگه نمیتونه مثل قبل تحرک زیاد ...

مرسی عزیزم. انشاله همه بسلامت بچه هاشون بغل کنن.هر چی پیش میره استرس ادم بیشتر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ایران نیستم ولی جنینهام تو امید فریز هستند نمیدونم هزینه جنین اهدایی چقدره ولی دوستم تو بهمن انج ...

مامان سوفی جان دستم به دامنت روز ۸ پریودیمه سیکل انتقالم سونو شدم گفت ضخامت ۱۰ ولی اندومترت هایپواکو هستش این چیه میدونی شما؟اندومتریوز هستم کیست ۲ سانتی تخمدان چپم دارم ۱۰ فروردین دیفرلین زدم قبل سیکلمم هسترو شدم

سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی وارد سیکل انتقال شدی؟ انشاءالله به حق این ماه عزیز اینبار صاحب یه فرزند س ...

سلام عزیزم تو خوبی گل پسر خوبه 

اره منم وارد سیکل شدم اول خرداد انشاالله انتقالمه 

خیلی واسم دعا کن عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خوبین خانما من روز ۸ پریودیمه سونو شدم گفت اندومترت ۱۰ ولی اندومترت هایپواکو هستش کسی میدونه چی ...

خب از دکترت نپرسیدی یعنی چی 

دکتر گفت انتقال میده واست ؟

سلام خوبین خانما من روز ۸ پریودیمه سونو شدم گفت اندومترت ۱۰ ولی اندومترت هایپواکو هستش کسی میدونه چی ...

داخل نت برات سرچ کردم انگار یه توده هست که میتونه کیست باشه یا فیبروم و اینکه خطرناک نیست و با دارو حل میشه

سلام عزیزم تو خوبی گل پسر خوبه  اره منم وارد سیکل شدم اول خرداد انشاالله انتقالمه  خیلی ...

ممنون عزیزم، خداروشکر، خوبه، به سلامتی گلم، اگه لایق باشم حتما عزیزم،انشاءالله به زودی خبر خوش بارداریتو بهمون بدی🙏😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
داخل نت برات سرچ کردم انگار یه توده هست که میتونه کیست باشه یا فیبروم و اینکه خطرناک نیست و با دارو ...

من هیسترو کردم گفت هیچی نیست تو رحمت این پس از کجا در اومد 

اندومتریوزم کم بود اینم اضافه شد مثل اینکه انتقالم کنسل میشه گفت تا چهار شنبه داروهاتو ادامه بده جواب پاتولوژی تو بیار بعد بگم چیکار کنی