2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ممنون انوکسام قطع کنم؟

اگه لک زیاد نیست فکر کنم می تونی بزنی کاش از دکترت می پرسیدی. لک زیاد باشه موقت قطع میشه. من خونریزی خیلی زیاد داشتم هم آسپرین هم انوکسا قطع شده بود. 

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بله من تعیین جنسیت کردم حدودی قیمت پارسال لا تعیین جنسیت ۱۲ تا جنین و انتقال ۴۰ ملیونی شد حدود ...

انشالله که این سری مثبت میشی و تا ۹ ماه بارداری خوب و خوشی داشته باشی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام به همه عزیزان نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق.من امروز رفتم سونو گفت هماتوم ۳۵در ۱۸ میل.الان ای ...

سلام عزیزم ....نال من ۳۷ بود تو nt .....دکترم انوکسا و اسپیرین رو قطع نکرد فقط امپول پروژسترونم رو دوتا کرد ....استراحتم زیاد کردم هدارو شکر تا اتومالی جذب شد.....شما هم استراحتت رو زیاد کن به دکترت بگو ببین مرژسترنت رو زیاد نیکنه .....نگرانم نباش ایشالله جذب میشه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم بله من تعیین جنسیت کردم حدودی قیمت پارسال لا تعیین جنسیت ۱۲ تا جنین و انتقال ۴۰ ملیونی شد حدود ...

پروانه جان آنوکیا و آسپرین داری ؟ مکمل چی نوشته ؟ 

برای من پرگمام نوشت . ویتامین E و c و d3

پروانه جان آنوکیا و آسپرین داری ؟ مکمل چی نوشته ؟  برای من پرگمام نوشت . ویتامین E و c و d3

والله برایه من زینک سلنیوم اسپرین داده یدوفولیک ملاتونینم داده ومتفورمینم میخورم بقیشو خودم باید بگیرم ویتامین ای سی دی الارژنین فرتیل سی ام انوکسا اینارو هنوز بهم نداده چون سیکلم بلنده ا‌ونارو پریود بعدی فکر کنم بده

سلام عزیزم مرسی همچنین شما چه کار کردی وارد سیکل نشدی؟ 

سلام گلم . نه من دوتا دیفرلین زدم برای کوچیک شدن کیست آندومتریوز . فعلا پریود نمیشم میگن شاید ۳ ماه طول بکشه . باید بمونم‌پریود شم . بسلامتی کی انتقاله ؟

سلام گلم . نه من دوتا دیفرلین زدم برای کوچیک شدن کیست آندومتریوز . فعلا پریود نمیشم میگن شاید ۳ ماه ...

من سیکلم بلنده البته سوم نکرد دلم میگه کنسل بشه ولی حدودی ۴۵ روزه دیگه اگه مشکلی پیش نیاد 

سلام گلم . نه من دوتا دیفرلین زدم برای کوچیک شدن کیست آندومتریوز . فعلا پریود نمیشم میگن شاید ۳ ماه ...

سنو 

انشالله به سلامتی انتقال بدیو همه ی منتظرها امسال از انتظار در بیان نمیدونم چرا انقدر بیقرار شدم میگم زود بشه حالا خوبه بچم دارم دلم به حاله اونایی میسوزه که تو حسرت یکیش موندن فرتو فرت اطرافیانمم باردار میشن حسود نیستم ولی انقدر دلم میخواد که نگو