2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خانم هایی که با دکتر اسرافیلی سیکلتون بود میشه کمک کنین  برای همسرم ازمایش اسپرم نوشتن بیمارست ...

عزیزم من ابن سینا که بودم دوبار آز اسپرم داد همسرم اصلا توش dfi نبود بار سوم‌ خودم به دکتر طرازی گفتم نوشت باید خودت بهشون بگی چون بار اول نمینویسن اصولا. پیش دکتر اسرافیلی هم که رفتم دیگه گفت لازم نیست چون یه بار داده بود

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله بهترین اتفاقا برات میفته و بهترین نتیجه رو میگیری و مامان میشی😍😍 منم خیلی محتاج دعام. ف ...

عزیزم ان شاالله  فردا با خبرهای خوب میای  و دل خودت و ما رو شاد میکنی 

برات صلوات فرستادم خوش خبر بیای 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم ان شاالله  فردا با خبرهای خوب میای  و دل خودت و ما رو شاد میکنی  برات صلوات فر ...

قربونت برم عزیزم. خیلی لطف کردی  

شکر خدا بالا رفته بود و دکتر گف انتقال میده. همچنان خییییلی محتاج دعاهاتونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم عزیزم. خیلی لطف کردی     شکر خدا بالا رفته بود و دکتر گف انتقال میده. همچنان خ ...

خدا رو شکر 

خیلی خوشحال شدم که بالا رفته

از این به بعد هم ان شاالله خوب پیش میره

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزدلم قربونت برم  الهی تا سال دیگه این موقع خدا ی نی نی خوشگل بهت بده

فددات‌بشم

دعام‌کن‌ساراجونم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها من از دیشب ک شیاف پروژسترون استفاده می کنم خیلی کمردرد و دلدرد  میگیرم طبیعیه؟

البته چون بار قبلی واژینال استفاده می کردم و اخرا واقعا اذیت میشدم این دفعه تصمیم گرفتم مقعدی استفاده کنم. نمیدونم از اونه یا نه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم خدا نی نی خوشگلتو نگه داره خیلی برام دعا کن عزیزم❤❤

مرسی عزیزم

حتما اگه لایق باشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی من قربون دلت بشم مرسی عزیزم که به یادم بودی الهی که سلامت باشید😚

خدا نکنه خواهری

قربونت😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فددات‌بشم دعام‌کن‌ساراجونم

حتما عزیزم اگه لایق باشم

واقعا اولین بار ه اینو میشنوم خیلی عجیبه همچین حرفی! اون افت بتا اینا مقوله جداس اما اینکه ادم منفی ...

نمیدونم واقعا دیگه خودمم گیج شدم 

آخه یه چیزی هفته ی اول یه  ازمایش دادم کهhcg و پروژسترون اندازه می‌گرفت بعد hcg تو رنج بارداری بود ۷/۵ بود بالای ۵ بارداری بود🙄