2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فدات بشم آره چراکه نشه من خودم هنوز باورم نمیشه هی به نی نی نگاه میکنم فک میکنم خوابم ان شاالله تو ...

قربونت برم خدا نی نی خوشگلتو نگه داره

خیلی برام دعا کن عزیزم❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی عزیزم در چه حالی؟

سلام عزیز دلم

فعلا که هیچی

پریود شدم باید چند روز دیگه برم برای شروع سیکل انتقال ببینم اینبار خدا چی میخواد برا منو همسرم

خیلی به دعاهاتون نیاز دارم بچه ها..‌.

ایندفعه خیلی مهمه 

خدا خودش کمکمون کنه...

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آش درست کن و بخور ، خیلی برای رشد و وزن گیری جنین خوبه چون کلی پروتئین و کلسیم و سبزیجات و هیدروکرب ...

چقدم دوس دارم شنیدم که خیلی هم خوبه اما اصلا نمیتونم بخورمش تا میخورم گلاب به روت میشم 😰 اتفاقا دیروز یه کاسه کوچیک فقط تونستم بخورم با ترس و لرز دیگه اومدم یکی دیگه بخورم نشد

منم فقط سمت راست راحت میخوابم اما تا دراز میکشم پا دردم شروع میشه تا صبح نمیزاره عمیق بخوابم 

اره این پا درده طبیعیه اما من نداشتم به جااش الان کشاله رونم درد وحشتناک داره با لگنم انگار پیچ و مهره هام و باز کردن شبا خیلی بد میخوابم 

سلام دوستان ممنونم از دعاهاتون. ضخامتم بالاخره بالای ۶ رفت این دفعه. دکتر گف چون فولیکولام ازاد شدن ...

بسلامتی عزیزم انشاالله حاجت روا بشی

روزی چندتا استرادیول داشتی :؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بسلامتی عزیزم انشاالله حاجت روا بشی روزی چندتا استرادیول داشتی :؟

ممنونم عزیز دلم.

استرادیول نداشتم. استرومارین داده بود که دو روز اول ۳ تا و مابقی ۴ تا بود. از امروز ۵ تا کردش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزدلم قربونت برم سر زایمان خیلی دعات کردم ان شاالله تا سال دیگه نی نی بغلت باشه عزیزم

الهی من قربون دلت بشم مرسی عزیزم که به یادم بودی الهی که سلامت باشید😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام سارا جون خوبی؟ متاسفم عزیزم بابت از دست رفتن جنینت، خیلی سخته...منم سقط کردم شوربختانه...امیدو ...

سلام گلم ممنونم. ای خدا نمیدونستم خیلیییییی ناراحت شدم خیلی دلم گرفت الهی به زودی جاش سبز بشه برات بعدم برای من و همه منتظرا. دیگه جنین داری؟ والا من دکترم فقط گفت دوز انوکسا رو برام بیشتر میکنه گفت سقط اول طبیعیه و نیاز به کاری نیست اما من با زرنانی نوبت گرفتم برم که برام همه چی رو بررسی کنه. شما چی چیکارا کردی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤