2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام گلم اره منم مطب پیله ور میرم منم خیلی با خودم سر این علائم درگیرم جالبه من اصلا شکمم ندارم س ...

نه من قبلا‌ امید میرفتم اونجا پیشش رفته بودم.دیگه ول کردم رفتم تهران.الان 7هفتم.فعلا ی چند باردیگه تهران میرم میگم برای بعدا بیام پیشش.

طب سوزنی را برای واریکوسل شنیدید که مفیده؟  یا کلا برای بیماری دیگه ای؟

برای واریکوسل نشنیدم .من هفته آینده با دکتر جنتی برای همسرم وقت گرفتم بریم ببینم چی میگن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان 💚💚🤗🤗 ی سوال✋️ سونو واژینال (tvs)چ زمانی بهتره انجام بشه؟؟؟برای بررسی رحم قبل از ان ...

خود دکتر مشخص میکنه که چه تاریخی برین برای بررسی وضعیت رحم و ضخامت . من بین ۹ ام تا ۱۲ ام سیکل رفتم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان. من امروز ۷ روزه ک داروهارو شروع کردم و روز ۱۲ پریودیمم هس. از دیشب درد زیر دل دارم همش. ...

نگران نباش عزیزم .ان شاالله توی این سیکلت مشکلی براتون پیش نمیاد .ممکنه از تخمک گذاریتون باشه اینسری اینجوری داره خودش رو نشون میده 

نه من قبلا‌ امید میرفتم اونجا پیشش رفته بودم.دیگه ول کردم رفتم تهران.الان 7هفتم.فعلا ی چند باردیگه ت ...

مبارکت باشه عزیزم

الهی به سلامت این دورانو بگذرونی

دکتر خوبیه پیله ور

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بچه ها کسی جدیدا تو بیمارستان بهمن انتقال داده؟؟ هزینه اش چقدره؟ و سروم ivigکسی جدید گرفته؟

من اردیبشت ۱۴۰۰ ۳۵۰۰ هزینه انتقالم شد بدون داروها و ویزیت با انها ۵۰۰۰ شد .ابان ماه هم فرش انتقال دادم خود انتقالم بدون داروهاش ۶۵۰ تومن شد 

دوستان میگم قرص معمولا چه مدت تاریخ داره من استرادیولام برایه برج ۷ پارساله به نظرتون تاریخ داره

عزیزم علاوه بر جعبه کنار هر بسته قرص تاریخ میزنه تاریخش هک شده هست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

دوستای گلم کسی تجربه ی استفاده از پچ استرادیول رو داره؟ اونی که به بازو میزنن. ممنون میشم اگر تجربه ای از نحوه ی استفاده و نتیجه ش دارید برام بگید 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم