2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
الان ۳ روزه میزنم

خوب خیلی نگذشته از این به بعد مثلا یک ربع به ده بزنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان خوبم یه سوالی داشتم  من هفت اسفند پانکچر شدم و 21 اسفند هم پریود شدم با اینکه عملا ...

سلام عزیزم بله کاملا عادیه برای من تا ده روز پریود دوم تاخیر داشتم نگران نباشید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر خوبیم اره عزیزم دیشب مرخص شدیم

خداروشکر ..به سلامتی ان شاالله 😍😍

سلام دوست عزیزم شما الان یک بیمار محسوب میشید بخدا خیلی هم واجب نیست تو این شرایط بخواهید گشنه وگو ت ...

سلام عزیز دلم. ممنونم از نگرانی و تذکر و هم دردی تون💞.و وقتی ک گذاشتین و این همه مطلبو تایپ کردین😘❤

منم قطعا همه ی اینا مد نظرم بود و تمام تلاشم رو کردم ک در هر زمینه چه پزشکی و چه دینی از متخصصش پیگیر جواب بشم.

توکل بخدا ان شاالله ک خیره.

بازم ممنونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم دوست خوبم لطف کردی 

خواهش میکنم عزیزم .امیدوارم انتقال پیش روتون به نتیجه برسه و مامان بشین 🙏🏻🙏🏻

اسهال و دلپیچه شدی قسمت بود رفتم چون عفونتم مشخص شد و دارو میخورم. انومالی رفتی؟ اشتهات باز شده؟

نه اصلا

اشتباهم ندارم

عفونت چی؟ انشالله زودی خوب میشی بلا ازت دورباشه

آنومالی نه هنوز نرفتم ۲۳ میرم دکتر ببینم کی برام مینویسه

شما ۱۶هفته رفتی همون آنومالی بود؟

اسهال و دلپیچه شدی قسمت بود رفتم چون عفونتم مشخص شد و دارو میخورم. انومالی رفتی؟ اشتهات باز شده؟

میدونی اینا چه آزمایشیه دکتربرام نوشته؟

چیه که نزدیک ۷۰۰تومن شد آزمایش غربال فک کنم ۳۰۰ یا۴۰۰ شد 

توهم این آزمایشات دادی؟

چیزای مقوی بخور. شیر ماجان بگیر بخور یه شیرخشکی بود دکتر بهم داد که بخورم با یه قرص بود واقعا عالی ب ...

دقیقا منم بخاطر یکم زردی که داشت و اوایل خیلی شیرم نمیومد و زخم هم شده بود سینم مجبور شدم شیر خشک بدم حالا خداروشکر زردی نداره البته اولشم زردیش خیلی کم بود ولی من میترسیدم شیرم کافی نباشه. 

مرسی عزیزم از راهنماییت یه قرصی دکترم داده برای افزایش شیر الان خداروشکر شیر خوب میاد از سینم ولی من خودم شبا احساس میکنم نیاز داره به شیر خشک چون زیر سینم میپیچه و یهو گریه میکنه .هرچند دکتر خودش میگه فکر من اشتباهه و نباید شیرخشک بدم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من میخوام بهش بگم ببینم نمیشه فقط شیاف بده بهم یا هر ۳ روز امپول بده مثل خارج از کشور میگن هر روز شی ...

عزیزم من تو سیکل بلندم جنینم ۴ روزه بود ۴روز قبل انتقال بهم پروژسترون داد بعد سه روز در میون تو سیکل بلند تا حالا که من دیدم پروژسترونشون سه روز در میونه