2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میتونم سوال کنم چه فاکتورایی از ایمنیتون مشکل داشت؟؟بعد زیر نظر کدوم دکتر هستید؟؟

من فاکتور های سی دی مارکت هام بود cd56 و cd12 خیلییی بالا بود دکترم عارفی هستن البته الان دو تا انتقال قبلی ژیلا عابدی بود که زودتر برام این ازمایش هارو ننوشت و نفهمید 

خ‌ودت میخوای تیر انتقال بدی؟ اگه اونجوری باشه به تیر نمیخوره 

آره قربونت برم..دکتر من یزده..همیشه روز ۱۴ پریود میرم یزد سونو...بعد چند روز انتقال میده..این دفه دکتر شهرستان ک رفتم بهم داد..تعجب کردم..نمیدونم بخورم..نخورممم..البته باید ماه دیگه بخورم..جون تازه پریودیم تموم شده

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
الان شما تو چه مرحله ایی هستین دارو چی میخورید

من فعلا سیکل انتقالم رو شروع نکردم قبل از عید شروع کرده بودم که همسرم کرونا گرفت و من سیکلم کنسل شد .دکتر عارفی اکثرا سیکل لانگ انجام میده من هر سه دفعه سیکلم لانگ بود مثل شما ال دی و سینافکت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها یه سوال من امپول سینافکت دارم گفتن صبح ها تا قبل ظهر بزن به نظرتون باید سر یه ساعت مشخص بزنم ...

بهتر سر ساعت مشخص بزنین من همیشه ۹ و نیم صبح میزدم مامای دکتر عارفی بهم گفته بود قبل از ده بزنی بهتر 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من فاکتور های سی دی مارکت هام بود cd56 و cd12 خیلییی بالا بود دکترم عارفی هستن البته الان دو تا انتق ...

دکتر عابدی تو بیمارستان بهمن هستن یا یه مرکز دیگه انتقال دادین؟

سلام عزیزم صبحت بخیر  مامان سوفی جان من دوروزه ناشتا قندمو میگیرم بالای ۱۰۰ دیروز ۱۰۱ امروز ۱۰ ...

سلام عزیزم

من در مورد دیابت بارداری اصلا اطلاعی ندارم، میتونی با دکترت تماس بگیری؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️