2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

دوستان من امروز از تیروییدمو گرفتم بلاخره لعنتی میزون شده منتظره پریم تشریف فرما بشن نوبت بگیرم برایه انتقال بادلای پاکتون برام دعا کنید تو این ماه  امروز رفتم خونه ی یکی از اشنا هام سیسمونیشو دیدم کلی دلم خواست

آز همون روز اول تا سوم پریودی که میری برایه سنو برات شروع میکنن بعد ۱۲ روز میری برایه زخامتتو ببینن& ...

یه هفته دیگه پریود میشم ، روزه میخوام برم نمیدونم چیکار کنم سیکل انتقال شروع کنم یا بندازم بعد از ماه رمضان 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه قرص جلوگیری روکینو مییگی سیکل انتقالت بلنده یعنی ۴۵ روز طول میکشه ومیگن سیکل بلند بهتره

از  چه لحاظ عزیزم سیکل بلند بهتر من شنیدم سیکل کوتاه از یایسگی جلوگیری میکنه که

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان من امروز از تیروییدمو گرفتم بلاخره لعنتی میزون شده منتظره پریم تشریف فرما بشن نوبت بگیرم برای ...

ان شاالله این دفعه همه چی برات خوب پیش میره و گل پسرت میاد بغلت 

واسه منم دعا کن 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
از  چه لحاظ عزیزم سیکل بلند بهتر من شنیدم سیکل کوتاه از یایسگی جلوگیری میکنه که

میگن چون تخدانوو خاموش میکنن و از یک ماه قبلش ال دی میدن طبق گفته ی دکترم مخصوصا برایه اونایی که پلی کیستیکن خیلی خوبه والله من هرچی میگم سیکلمو کوتاه بزار میگه این سیکل بهتره و۹۰ درصد انتقالاشم بلنده

میگن چون تخدانوو خاموش میکنن و از یک ماه قبلش ال دی میدن طبق گفته ی دکترم مخصوصا برایه اونایی که پلی ...

انتقالم یعنی کوتاه و بلند داره  پس ؟ بی الدی با الدی درسته ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم امروز فردا پریود بشم وارد سیکل میشم سیکلمم بلنده ۴۵ روز طول میکشه برایه من

مثلا به ما میگفتن دوم پریودی بیا ، مگه روز شونزده هفده انتقال نمیدن ؟

اگه قرص جلوگیری روکینو مییگی سیکل انتقالت بلنده یعنی ۴۵ روز طول میکشه ومیگن سیکل بلند بهتره

عزیزم برا منو با ال دی شروع کرده الانم سینافکت داده روزی ۵۰ دوز شما میدونی انتقال من چجوریه؟

مثلا به ما میگفتن دوم پریودی بیا ، مگه روز شونزده هفده انتقال نمیدن ؟

دوم میری استرادیولو برات شروع میکنن بر اساس زخامتت برات انتقال میدن بعضی ها از روز ۱۲ بعضی هارو تا روز ۲۰ پریودیم میکشه اخرین بار خودم ۲۱ پری  برام انتقال داد زخامتم کم بالا رفت