2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
دوستان باردار خطر بیماری لیستریا رو جدی بگیرید، حتما میوه و سبزیجات رو خوب بشورید، سعی کنید بیشتر غ ...

من میگم خوب بشورید میگن برای باغ خودمونه 

اخه تو باغ شما موش نداره خرگوش نداره برا همین اگه خودم سبزی رو نشورم جای دیگه نمی خورم

خدایا شکرت
دوستان من تعطیلات عید بشدت سرما خوردم و عفونت شدید گرفتم خیلی تب میکردم رفتم دکتر بهم استامینوفن داد ...

نمی دونم بادارید یا نه، ولی اگر باردارید استامینوفن یکی از داروهای ایمن در دوران بارداریه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمایی که دفع پروتئین track  توی بارداری داشتن تهش دکتر چی گفت؟ هفته ۱۶ و دفع پروتئین خیلی زو ...

اگه منظورت trace هست

من داشتم

دکتر گفت ممکنه از عفونت زنانه باشه و باید بری ادرار 24 ساعته بدی تا ببینی مقدار دقیقش چقدره

اگه از 300 بالاتر بود یعنی مسمومیت بارداری

من دادم 86 بود که گفت طبیعیه و نگران نباش

دوستان من ازساعت ۴ بدجور دل درد و دلپیچه و اسهال شدیدددد شدم. اومدم زایشگاه بستریم کردن بهم پرولو ...

ناراحت شدم عزیزم .الان چطورین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها خیلی از راهنمایی هاتون ممنونم     دعا کنین هر چی خیره پیش بیاد

ان شاالله همه چیز بخوبی پیش میره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نگران نباش. شما اکوی قلب جنین رفتی؟ من میخام بعد هفته ۱۸ برم.

نه نرفتم دکتر برام ننوشته لازمه بریم؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
ورم صبحگاهی کمی دارم ولی بعدش میخابه ورم مسمومیت به هیچ وجه نمیخابه. ازمایش اورژانسی ادرار دادم. ...

من ورم كردم ورمم زياد بود دكترم گفت كلا نمك رو حذف كن ورمم خيلي بهتر شده ولي فشارم ١٢-١١ 

ازمايش ادرار و ازمايش ٢٤ ساعته ادرار دادم منتظرم جوابش بياد

شما چه علايمي داشتين؟ كه بستري شدين؟

منم میوم دادم اصلا حرفی نزد  به نظرت میشه بردارن میوم رو ؟مال من ساب سروزال هستش ....می دونی حس ...

فیبروم من 62 میلی هست از وقتی باردار شدم بزرگ شده من خودم بهش گفتم موقع سزارین فیبرومم رو برداره که گفت باید اتاق عمل یادش بندازم اول ببینه قابل عمل شدن بعد انجام بده من چون تبریزم مشکلی نیست ولیعصر برم فقط  هزینه اش زیاده که اونم بیمه تکمیلی 9 تومنش رو میده 

من از عمل فیبروم میترسم چون دکتر گفت کنار رگ نباشه عمل میکنه درضمن در مورد سزارین همیشه میگن بیمارستانا مجوز ندارن در حالیکه همه عمل سزارین میکنن و اینکه سر بچه پایین نباشه چه مجوز بدن یا ندن باشد عمل بشه طبیعی غیر ممکنه

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .