2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
به نظر منم این فکر بهترین کاره چون هیسترو هم شدی ایشالا همین ماه مثبت میشی عزیزم 😘

قربونت برم ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان من یه مدت نبودم تاپیک.بعد انتقال منفیم حال روحیم خوب نبود...یک بسته دیگه جنین دارم می‌خوام برم انتقال . دوستان باتجربه قبلش چه آزمایشاتی بهم توصیه میکنید و چه کارهایی انجام بدم که شانسم اینبار بیشتر باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه راهنمایی میخواستم بگیرم ازتون. کسی بوده ماه رمضان انتقال داشته باشه و روزه هم گرفته باشه ...

اوایل بارداری تغذیه برای جنین مهمه و بخاطر این میگن روزه نگیر. اما ۳ ماهه دوم میشه روزه گرفت 

کاملا میفهمم که دلت نمیخواد کارت عقب بیفته. اما من جای شما باشم این ماه را روزه میگیرم و عبادت های دیگه هم سعی میکنم داشته باشم و خودم را آماده میکنم برای بارداری با حال معنوی خوب

ان شاالله با همین انتقال مادر میشی 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

خانم ها از ملکه زیبایی خبر دارید؟

بستری شده بود تا معلوم شه پهلو دردش از آپاندیسِ یا .....

ان شاالله حال خودش و نی نی خوب باشه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
استرس اینم دارم که جنینام از فریز بیاد از بین بره.امکانش هست؟

با چه کیفیتی بودن؟ جنین که الکی از بین نمیره

ان شاالله اینبار جواب میگیری

خانم ها از ملکه زیبایی خبر دارید؟ بستری شده بود تا معلوم شه پهلو دردش از آپاندیسِ یا ..... ان ش ...

سلام بشری جان شما مام بودین؟الانم برای مراقبت هاتون مدیریت اونجا؟

آلا جان منم پارسال انتقال اولم افتاد تو ماه رمضون به ماما گفتم برا روزه گفت نه چون داروها باعث غلظت ...

سلام عزیزم 

شما گفته بودی هماتوم‌ داشتی 

دکترتون بهتون آسپرین داده بود یا هپارین میزدید؟

سلام بشری جان شما مام بودین؟الانم برای مراقبت هاتون مدیریت اونجا؟

بله عزیزم.

هنوزم میرم مام

زیر نظر دکتر خلج هستم

سلام عزیزم  شما گفته بودی هماتوم‌ داشتی  دکترتون بهتون آسپرین داده بود یا هپارین میزدید؟

سلام عزیزم من از اول انتقالم آسپرین داشتم بعد که به خونریزی ولکه بینی افتادم چندهفته قطع کردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مامانا منو شب نگه داشتن باید صبح جراح بیاد ببینه دردم ساکت نمیشه میگن ممکنه از آپاندیس باشه اگه ساکت ...

سلام.

بیا از خودت خبر بده. خوبی خانم؟