2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684533 پست
واسه منم سرم ننوشت  اب روزی چند تا لیوان میخوردی؟ به نظرت خودم برم سرم بزنم؟

من ۱۲ تا ۱۴ تا بیشتر بالا می آوردم اگه میتونی بیشتر بخور . والا میگم برای منم ننوشت ولی خیلی تاثیر داره 

نه سر خود هیچ کاری نکن . اگه خیلی خوب آب و مایعات بخوری ۴ روز الی یک هفته خوب میشه 

من تو یک هفته از ۹ شد ۱۲ . راستی آنتی بیوتیک یا ضد حساسیت استفاده کرده بودی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره گفت هر هفته سونو هفته ای دوبار nst  البته دکتر نمی خواست به من بگه من اومدم بیرون یواش داش ...

برای بند نافم نگران نباش سزارینی دیگه . فقط تو ماشین خیلی نشین . میخوای بشینی و بلند شی رعایت کن یا تو خواب یهو برنگرد سمت دیگه . انشالله به سلامت نی نی رو بغل کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۲ تا ۱۴ تا بیشتر بالا می آوردم اگه میتونی بیشتر بخور . والا میگم برای منم ننوشت ولی خیلی تاثیر د ...

ممنونم عزیزم 

نه عزیزم هیچی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برای بند نافم نگران نباش سزارینی دیگه . فقط تو ماشین خیلی نشین . میخوای بشینی و بلند شی رعایت کن یا ...

عزیزم من شبا اروم پهلو به پهلو میشم نمیشینم بعد برگردم دکتر گفت ربطی نداره اون حرکات خود جنین باعث میشه ولی خودم نگرانم باز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من شبا اروم پهلو به پهلو میشم نمیشینم بعد برگردم دکتر گفت ربطی نداره اون حرکات خود جنین باعث م ...

یه دور بند ناف افتاده بود ؟ 

نه بشین . به نظرم قدیمیا یه چیزی میدونن که میگن 

یه دور بند ناف افتاده بود ؟  نه بشین . به نظرم قدیمیا یه چیزی میدونن که میگن

اره ی دور

ممنونم عزیزم

سلام روز بخیر دوستان  میشه خواهش کنم هر کی زایمان کرده یا روز زایمانش مشخص شده جواب بده . میخ ...

سلام عزیزم ببخشید یه مدت نبود من ۳۸ هفته و ۳ روز زایمان کردم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اره عزیزم منم رفتم دکتر تغذیه همینارو بهم گفت اما من کلا زیاد از اول کربوهیدرات مصرف نکردم واقعا بیش ...

اخ پس من چی بگم به خاطر تهوع اصلا نمیتونم پروتئین بخورم وقتیی میخورم تا سه روز دسشوییییم!!! چبکار کنم😞😥الان که اینجوری گفتی خیلی نگران شدم 

خوب چرا مخالفه؟ مگه بچه دوست نداره؟ بهش فشار بیار بگو هرچی سن بره بالا مشکلات بیشتر میشه من تو این ...

نمیدونم والا

به قول شما سختی های این مسیر خودش زیاد هست 

اصلا گاهی به این فکر میکنم که دیگه ولش کنم. اینقدر نگم. دیگه حوصله گفتن و پیش کشیدن حرف و بی نتیجه تمام شدن را ندارم. دعام کنید لطفا تکلیفم معلوم بشه

خوب چرا مخالفه؟ مگه بچه دوست نداره؟ بهش فشار بیار بگو هرچی سن بره بالا مشکلات بیشتر میشه من تو این ...

چرا بچه که خیلی دوست داره ولی میگه حالم از این دکترا به هم میخوره. خیلی بهشون بی اعتماد شده. 

البته تا حدودی حق داره واقعا من خودم هم واقعا میمونم چرا اینطوری هستن. قبل از عید رفتم دکتر زنان هشتاد ویزیت دادم رفتم داخل که فقط بپرسم ایا میتونم. ماه بعد سیکل را شروع کنم و دارو هام را ببرم توی مسافرت مصرف کنم. 

رفتم داخل و دکتر گفت بله بیا روز اول ماه بعد سونو بشو و داروها را ببر داخل مسافرت. 

یعنی فقط برای همین بله گفتن من هشناد ویزیت دادم. هیچ کار دیگه ای برام نکرد گفت خداحافظ

همسرم هم چند بار عمل شده و بی فایده. دیگه اعتماد نداره به دکترا

مرسی عزیزم . من نمیدونم‌کدومو بگیرم .فرتیل اید رو بگیرم یا پرگمام ؟ هر دو رو هم‌خودش نوشته البته تو ...

اطلاعی ندارم قربونت برم استفاده نکردم هیچکدومو

خداياشكرت....❤️ 
واسه منم سرم ننوشت  اب روزی چند تا لیوان میخوردی؟ به نظرت خودم برم سرم بزنم؟

عزیزم آب دور جنینه 9 تو سنه بارداری شما زیاد خطرناک نیست ولی با مصرف مایعات زیاد بالا میره حتما نیازی به سرم نبوده که دکترت نداده منم 9 بود با مایعات رسید 12. بند ناف ی دور خطری نداره گلم فقط حواست به تکوناش باشه که اگه تغییری حس کردی سریع nst بگیری