2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم مبارک باشه این چه حرفیه زده خب بتا کم کم میره بالا دو روز دیگه ازمایش بده اگه دوبرابر شده بود ...

نمیدونم حالا که بعد این همه زحمت مثبت شد عددش کمه

گفت ۴ ۵ روز دیگه برو که از ۱۰۰۰ بیشتر شده باشه

توکل به خدا

حالا بازم خدارا شکر مثبت شد

خیلی استرس داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علایم چی داشتی؟ اصلا علایم داشتی؟

از روز دو انتقال درد پریودی داشتم فقط

من تو دو تا انتقال منفیم هم کلی علائم داشتم ولی منفی شدم دنبال علائم نباش عزیزم بخودت استرس نده علائم فقط در اثر مصرف داروهاست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نمیدونم حالا که بعد این همه زحمت مثبت شد عددش کمه گفت ۴ ۵ روز دیگه برو که از ۱۰۰۰ بیشتر شده باشه ت ...

اصلا استرس نداشته باش واسه نی نی سمه عزیزم😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دکترت گفته استفاده بکن یا خودسر میخوری؟من بخورم یا از دکترم بپرسم ؟

به من دکترم داد

ال آرژینین و ویتامین ای و امگا سه و فولیک اسید از یکماه قبل روزی یکی خوردم 

ویتامین دی پنج هزار هفته ای یکی

نوروبین هم یکی یک هفته قبل انتقال زدم یکی هم دو روز قبل انتقال

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
دکترت گفته استفاده بکن یا خودسر میخوری؟من بخورم یا از دکترم بپرسم ؟

اینا همش تقویتی های قبل از انتقاله و آزاد هستن بیمه حساب نمیشه خودت میتونی بخری وبخوری

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
پس درسته مال منم دوتا نی میگم پروانه تو چیکار کردی مثبت شدی اول دوتا انتقال دادی یا یکی ؟۳تا خیلی کم ...

من دوتا انتقال دادم قبل انتقال پیاده روی داشتم بعدش بادکش گرم تو خونه خودم میزاشتم هفته ی یک دونه ویتامین دی میخوردم یه روز در میون ویتامین ای ال ارژنین ۱۰۰۰روزی ۳ تا من کلا دکترم متفورمین میده روزی دوتا میخوردم فولیک ایید میزاشتم شکمم خیس بشه ۵ روز اور توالت فرنگی خمو راست کم میشدم اونم اروم اگه مجبور میشدم دیگه بقیشم خواست خدا بود

به من دکترم داد ال آرژینین و ویتامین ای و امگا سه و فولیک اسید از یکماه قبل روزی یکی خوردم  و ...

ممنون گلم  از پاسخ دادنت 

ان شاالله به خیر و خوشی انتقالت مثبت بشه و هم خودت و هم ما دلشاد بشیم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍