2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
الهی بگردم چقدر سختی کشیدی انشاءالله که این سری تا آخرش به خیر وخوشی میگذره وصحیح وسلامت بغلش میکنی ...

حتی اسپرین هم نداشتم.بعد  ورم و افزایش وزن رو فک میکردم طبیعیه و حاملگی مثل بقیه.

دیدی خیلیا باد میکنن ؟

بارداری های پرخطر باید هر دو هفته تحت نظر و سونو باشن.ولی دکتر من فقط هواسش به سلامت جنین بود.مثلا تشکیل قلب و غربالگری ها .

اصلا هواسش به خود من نبود.

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اسپرین هم نداشتم.بعد  ورم و افزایش وزن رو فک میکردم طبیعیه و حاملگی مثل بقیه. دیدی خیلیا ب ...

وای واقعا چه دکتر بی فکری 

ورمم تا یه حدودی طبیعیه دیگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
۴ کیلو خوبه. میل غذات کمه؟ یا اندازه میخوری؟

ببین دقیقا مثل قبل بارداریم میخورم اصلا از اون باردارا نیستم که مدام گشنشونه وباید چیزی بخورن چربیمم بالاس کلا یکم رعایتو از قبل بارداریم داشتم ولی نه زیاد 

تاریخ زایمانم طبیعی ۱۵ خرداد ولی خب من سزارین میخام احتمالا آخر اردیبهشت بگم زایمانم کنه دکتر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اگر بارداری،حتما حتما فموبرا رو مصرف کن، خودش اسید فولیک داره دیگه لازم نیست جدا مصرف کنی. ویتامبن د ...

من هر روز یه دی ۵۰۰۰  می خورم.ازمایش دادم ویتامین دی ۳۱ بود..نمی دونم الان قطعش کنم یا ۱۰۰۰ مصرف کنم

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
کلسیم و مکمل بارداری داد .کلسیم پیشگیری میکنه از پره اگلامپسی  ویتامین دی ۳ هم پیگیری میکنه گ ...

شما الان ویتامین دی چند هزار مصرف می کنید؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
من هر روز یه دی ۵۰۰۰  می خورم.ازمایش دادم ویتامین دی ۳۱ بود..نمی دونم الان قطعش کنم یا ۱۰۰۰ مصر ...

بهتره ۱۰۰۰ مصرف کنی، ۵۰۰۰ خیلی دوز بالایی هست

به دکتر گفتی ۵۰۰۰ مصرف میکنی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم برایه منم تو ابن سینا برایه سه تا برج ۴ یکو هشتصد گرفتن بر اساس نی هست برایه من تو وتا نی ...

پس درسته مال منم دوتا نی میگم پروانه تو چیکار کردی مثبت شدی اول دوتا انتقال دادی یا یکی ؟۳تا خیلی کمه