2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

سلام بچه ها

من پریروز فهمیدم انتقالم منفی شده

از پریشب دارو هارو قطع کردم البته دیروز صبح پروژسترون زدم

دیروز زنگ زدم مطب دکتر منشی گفت پریود شدی بعد بیا

میخواستم ببینم سما میدوتید درست گفته؟ باید پریود شم بعد برم؟ و این که کی پریود میشم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من پریروز فهمیدم انتقالم منفی شده از پریشب دارو هارو قطع کردم البته دیروز صبح پروژسترو ...

عزیزم پریود شدی چرا باید بری؟

بین ۳ تا ۷ روز بعد میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها من روز چهارم انتقالم هست امروز، امروز صبخ تودسشویی دوقطره مایع نارنجی رنگ اومد 😔😔 چ ...

سلام گلم فقط استراحت مطلق کن و تکون نخور هنوز زوده برا نتیجه و من خودم استراحت مطلق بودم و روز نهم با بی بی چک مثت شد و چند روز بعدش با وجود استراحت خونریزی شدید داشتم در حد پریود و گفتم دیگه تمومه ولی خداروشکر اتفاقی نیفتاد و الانم نی نی خوشگلم 5ماهشه و خوابیده😍

ان شاالله برای همه اتفاق بیفته مامان شدن

یخورده کمه استرادیول میخوری؟

استرادیول نمیخورم 

عزیزم امروز رفتم کارت جنین برداشتم 

سال جدید انتقال میدم از الان استرادیول بخورم؟ 

خودت به خیر و خوشی و سلامتی نی نیت رو بغل بگیری 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوست های گل امروز رفتم کارت جنین برداشتم که از ۷ تا تخمک ۵ تاش جنین شده گرید b و c گفت خوب نیس ...

سلام عزیزم، این گرید ها اصلا ملاک نیست،باید ببینی گریدی که از فریز در میارن چی میشه، مال من همش بی و آ بود، چند بار آ و بی کاشت کردم نگرفت، سری اخر تو اوج ناامیدی، که جنینم به زور خودشو رسوند به سی، کاشت کردم و خداروشکر گرفت، باید خدا بخاد گرید و اینا رو بیخیال توکل کن به خودش

سلام بچه ها من روز چهارم انتقالم هست امروز، امروز صبخ تودسشویی دوقطره مایع نارنجی رنگ اومد 😔😔 چ ...

انشاللع لانه گزینیه مامان ماهک هم همچین ترشحی داشتن ومثبت شدن والان پسرشون به دنیااومده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
سلام بچه ها من پریروز فهمیدم انتقالم منفی شده از پریشب دارو هارو قطع کردم البته دیروز صبح پروژسترو ...

تقریبایه هفته بعدقطع پریودمیشدم اره درسته پریودبشوبعدبرو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
سلام رفتی سونو  چطور بود

سلام

اره فعلا مطبم

سونو خدارو شکر خوب بود

فقط گفت فشار شریان رحم کمی بالاست.

باز خوبه خداروشکر زودتر فهمیدم.

دکترم اسپرین و انوکسارو با تاکید بیشتر گفت ادامه بدم

تو چی رفتی؟

۱۲ هفته و سه روز زدن

😉

ان شاء الله دفعه بعد مثبت میشی، معمولا برای انتقال بعدی میگن باید پریود سوم باید بری یعنی، یعنی دوتا دوره پریود شدی برای سومی میری که ان شاء الله دارو بگیری برای انتقال