2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممن بی بی زدم ولی چون هاش سی جی میزنم به خاطر اون کاذبه

انشالله مثبتی بار چندمته من زدم منفی بود دیروز  علاعم نداری 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
سلام دوست های گل امروز رفتم کارت جنین برداشتم که از ۷ تا تخمک ۵ تاش جنین شده گرید b و c گفت خوب نیس ...

سلام عزیزم اصلا به گرید نی فقط توکل کن به خدا و از خودش بخواه خیلیا بودن با این گرید نی نی دار شدن ایشالله بزودی خدا قسمتت کنه عزیزدلم 🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من وقتی قاطی جمع میشم یا بیرون میرم حالم خوبه تنها میشم میبینم وای چقد حالم بده غذای خوب و مقوی بخ ...

اره افرین منم اینجورم

دقیقا تنهام بیشتر میشه

مال من از ۶ غروب به بعد اذیتم میکنه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
امروز رفتم انومالی صد در صد دختره 😍😍 دفه قبلی حدس زدم دختر باشه

مبارک‌شوره‌جااان

انشالله عروسش‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم اصلا به گرید نی فقط توکل کن به خدا و از خودش بخواه خیلیا بودن با این گرید نی نی دار شدن ا ...

ممنون گلم از قوت قلب دادنت

عزیزم به خیر و خوشی زایمان کنی و نی نیت بغل کنی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

عزیزم‌میدونی‌رویان‌بعدعید‌چندم‌شروع‌بکارمیکنه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی عزیزم اره سارا جان مال منم قطع و وصل میشه مال من چون زود شروع شد احساس میکنم کم کم داره تهوع ...

نگران نباش ان شاالله نی نی هارو سالم بغل کنی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوست های گلم  سوال در مورد اندومتر دارم 

سوالم اینه که  وقتی میرم سونو روز ۱۰ پریودیم اندومترم ۵ است به نظرتون کمه کسی در این مورد اطلاعی داره بهم بگه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوست های گل امروز رفتم کارت جنین برداشتم که از ۷ تا تخمک ۵ تاش جنین شده گرید b و c گفت خوب نیس ...

عزیزم ناراحت نباش من گرید همه جنینام بی بود خدا باید بخواد گرید و اینا حرفه فقط

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوست های گلم  سوال در مورد اندومتر دارم  سوالم اینه که  وقتی میرم سونو روز ۱۰ پریودی ...

یخورده کمه استرادیول میخوری؟

مبارکه😍😍😍😍😍