2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
۲۲ میخام برم دکتر ببینیم چی میگه خدا کنه چیزی نباشع من خارش ندارم

چیز مهمی نیست با دارو حل میشه

منم اولا خارش نداشتم یعنی حدودا یک ماه خارش نداشتم اصلا بعدش مواقعی که شیاف میزاشتم خارش میگرفتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم مشکلی ایجاد نمیکنه واسه باردارشدن من چند دوره استفاده کردم‌خوب نشد یه مدت آزمایش دادم خوب ش ...

من قبلا هیچ وقت نداشتم پارسال همین موقع ها بود درگیر شدم از اون‌موقع هی میره برمیگرده ،نمیدونم چرا اینجوری میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزيزم خانم دکتر پریسا مصطفائی

نسرین‌‌جون‌خبرداری‌بعدعید‌رویان‌کی‌شروع‌بکارمیکنه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها این حالت تهوع کی تموم میشه؟..خسته ام کرده..از ساعت ۵ عصر به بعد شروع میشه هیچی نمی تونم بخورم.سرگیجه میگیرم تا بالا نیارم آروم نمیشم. الان یه هفته اس که شام نخوردم می ترسم برا جنین مضر باشه..بعد اینکه صبح زود بعد از صبحانه ضربان قلبم تا ۱۱۰ هم میرسه..نمی دونم طبیعیه یا نه

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بچه ها این حالت تهوع کی تموم میشه؟..خسته ام کرده..از ساعت ۵ عصر به بعد شروع میشه هیچی نمی تونم بخورم ...

آبلیمو و نمک رو امتحان کن، خیلی معده رو آروم میکنه

بیسکویت ترد هم خیلی خوبه، اسید معده رو جمع میکنه حالت بهتر میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سخته واقعا.. دکترت گفت که خونه باشی؟

خوب تو این وضع کرونا واقعا خطرناکه خانم باردار بره جایی و خدای نکرده بگیره

خیلیها هم لک بینی دارن و مجبورن استراحت کنن

بچه های ivfی خیلی سخت بدست میان، خیلی باید مراقب باشیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آبلیمو و نمک رو امتحان کن، خیلی معده رو آروم میکنه بیسکویت ترد هم خیلی خوبه، اسید معده رو جمع میکنه ...

ممنون عزیزم..بیسکویت ترد رو قبل خواب می خورم.ولی اب لیمو و نمک رو امروز حتما امتحان میکنم..مرسی

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سخته واقعا.. دکترت گفت که خونه باشی؟

اره سخته ولی ارزششو داره ما 

نه دکترم گفت استراحت نسبی ولی هم بخاطر کرونا هم بخاطر اینکه خطرناک نباشه نرفتم آخه زن پسر خالم ۵ ماهش بود با ماشین رفته بودن بیرون تصادف کردن متاسفانه بچشو از دست داد منم ترسیدم گفتم خدایی نکرده ادم زمین بخوره ی تصادفی چیزی اتفاقی بیفته ادم نمیتونه خودشو ببخشه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دکتر مددی شیراز کلینیک دکتر رستمی دعا کن برامون با اینکه سعی میکنم استرس نداشته باشم و توکل کنم ول ...

منم روز 9هستم بیبی نزدین انشالله مثبت میشیم هر دومون

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍