2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست

سلام دوستان گلم 

من یکسال قبل تست ذخیره تخمدانم ۱/۹بود 

امسال دادم ماشالله ۴ بود 😂

من شنیدم ذخیره تخمدان اصلا افزایش پیدا نمیکنه فقط کیفتش با دارو میشه خوب کرد 

هردو هم یک ازمایشگاه دادم و جای معتبر 

جریان چیه؟🤔

کسی اطلاعی داره؟

یسری دوستان میگن الان پلی کیستیک شدی به همین علت شده ۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی جالبه چه عالی

ببین آزمایشگاهها اشتباه هم زیاد میکنند، شاید ۱/۹ خطا بوده

من پارسال تو یه آزمایشگاه معتبر تو تهران آزمایش دادم anti tpo بالا بود، خیلی بالا فکر کنم ۱۰۲۸ بود

کلی دنبال درمان گشتم و از این دکتر به دکتر، کلی سرم خریدم که برای انتقالم بزنم، بعدا که تکرار کردم همون آزمایشگاه دیدم ۳۰ هست! دو جای دیگه تکرار کردم، دانش و مسعود همه حدود ۳۰ بود و اولی اشتباه بود. 

بهرحال خوشحال باش که بالا رفته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها من هفته ۳۳ هستم امروز حس کردم پایین شکمم خالی شده انگار بچه خودشو جمع کرده بود بالای نافم طبیعیه بنظرتون؟

@آنا1400    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم دوباره میفرستی؟ من ندیدم

مرسی‌عزیزم.چشم‌الان‌میفرستم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی‌عزیزم.چشم‌الان‌میفرستم

عزیزم من آزمایشهای قبلیشونو ندیدم که بتونم‌مقایسه کنم بهتر شده یا نه ولی این اسپرم برای ivf خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره

شاید برای iui خوب نباشه چون a نداره و فقط از نظر حرکت b و c داره

ولی برای ivf یا همون میکرو خیلی خوبه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اون درد بخاطر نفخه پس حبوبات حتما ۲۴ ساعت خیس بده بعد مصرف کن من اینکارو میکردم حتی آبگوشت چند بار&n ...

دیشبو فقط درد کشیدم .هر ساعت میرفتم دسشویی.خیلی شب سختی بود.صب خوب شدم.

😉

سلام به همگی 

دوستان یه چیزی که من تازه متوجه شدم و از دکتر جنین شناس فهمیدم 

واسه کسایی که سقط داشتن یا قلب جنین تشکیل نشده یا حنین رشد نداشته 

دکتر جنین شناس گفت یه تعداد نفراتی که فولیک اسید سم هست براشون و اگه بخورن باعث سقط و تشکیل نشدن قلب و این مسائل میشه گفت از هر هزار نفر صد نفر به فولیک اسید نیاز ندارند و این با آزمایش مشخص میشه و هم خودتون و هم همسراتون باید این آزمایش رو بدین 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم ایشالا مثبت میشی منم روز هفت انتقالم دکتر بهم تا روز ده انتقال یه امپول پروژسترون داده ...

بارچندم انتقالته؟

به من قبل انتقال آمپول داده بود،بعدشم دوفاستون نوشت که دارخونه پروژسترون ایرانی داده هر۱۲ساعت

شیاف هم هر ۱۲ ساعت 

توعلایمی چیزی داری؟

خانوم ها هر ۸ ساعت شیاف فرتیژست ۲۰۰ واژینال استفاده می کنم هیچوقت لک بینی نداشتم. امروز صبح که گذاشتم لک قهوه ای روی پد بود. دیگه همون موقع بود فقط دیگه نداشتم. حالا نگران شدم؟ این برا کسی از شماها اتفاق افتاده؟ نگران کننده است؟

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
سلام خانوما خوبین روز سوم انتقال هستم چیابخورم خوبه ؟ استراحت مطلق باشم؟یاخودم میتونم پخت وپز کنم؟

من که خودم غذا رو می پختم ولی برنج آبکش نمی کردم چون سنگین می شد. کلا کارهای سنگین انجام نده. پله بالا و پایین نداشته باش زیاد‌. یبوست هم نداشته باشی حتما. من که خودم بدنم مستعد یبوست بود بیشتر غذاهام سوپ بود. نشاسته رو با آب حل کردم صبح ناشتا می خوردم. و در آخر حتما امیدوار باش و توکلت ب خدا باشه. منتظر خبرهای خوشیم

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
سلام به همگی  دوستان یه چیزی که من تازه متوجه شدم و از دکتر جنین شناس فهمیدم   واسه ...

پس چرا دکترا به هر کی میرسن فولیک اسید میدن یعنی اینقدر پرت هستن ،تازه ویتامینهای دیگه هم که میدن بیشترشون فولیک اسید دارن توش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش