2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزم خودت بسلامتی پانکچر شدی؟ انتقالت برا کی هست؟

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه ؟ ببخشید من بی معرفت شدم حقیقتش من ایمیلمو تو سیستم یکی از فامیلا زده بودم . همش استرس داشتم که نکنه به اکانت نی نی سایتم دسترسی پیدا کرده . تا الان که تاپیک زدم و نی نی یار گفت با شماره وصل شدی خیالم راحت شد و استرسم رفت .

ماشالله جون سه شنبه پانکچر شدم ۸ تا تخمک داشتم ‌ با اینکه خیلی از لحاظ تغذیه و مکمل و .... رعایت کرده بودم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

دوستای خوبم سلام ب بخشید من بی معرفت شدم حقیقتش من ایمیلمو با رمزش تو سیستم یکی از فامیلا زده بودم . همش استرس داشتم که نکنه به اکانت نی نی سایتم دسترسی پیدا کرده . تا الان که تاپیک زدم و نی نی یار گفت با شماره وصل شدی خیالم راحت شد و استرسم رفت .

من سه شنبه پانکچر شدم ۸ تا تخمک داشتم ‌ با اینکه خیلی از لحاظ تغذیه و مکمل و .... رعایت کرده بودم . امیدوارم خدا خودش کمکمون کنه

@عبدالواحد‍ 

@پروانه21      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم نمیدونم خواهری دارو استفاده میکنم دکتر بهم گفته ۱۳ یا ۱۴پریودی بیا سونو ولی من میخوام ...

سلام دکتر ب شما گفت ۱۳_۱۴بیاید برا انتقال چه داروهایی بهتون داده ب من ال دی داده فراموش کردم کی گفت برم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه ؟ ببخشید من بی معرفت شدم حقیقتش من ایمیلمو تو سیستم یکی از فامیلا ز ...

سلام عزیزدلم خوبیم بخوبیت دورت بگردم شما خوبی؟

انشاءالله که ۸ تا جنین تپل مپلی برات تشکیل میشه وکلی پسر نازنازی انتقال میدی ومامانِ گل پسرا میشی عزیزم بسلامتی کی انتقالت هست؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم خوبیم بخوبیت دورت بگردم شما خوبی؟ انشاءالله که ۸ تا جنین تپل مپلی برات تشکیل میشه وکلی ...

مرسی عزیزم . الهی آمین . والا به هوش اومدم گفتن دکتر گفته فریز انتقال میده . هنوزم بهم نگفتن چندتا شده  . اینقدر استرس دارم که نگو 

سلام دکتر ب شما گفت ۱۳_۱۴بیاید برا انتقال چه داروهایی بهتون داده ب من ال دی داده فراموش کردم کی گفت ...

عزیزم من انتقال اولم که لانگ بود دکتر بهم ال دی داد با آمپول سینافکت بعد از تموم شدن ال دی پریود که شدم گفت روز ۲ یا ۳ برم که داروهای انتقالو شروع کرد برام وتقریبا ۲ هفته بعد انتقالم شد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم خوبیم بخوبیت دورت بگردم شما خوبی؟ انشاءالله که ۸ تا جنین تپل مپلی برات تشکیل میشه وکلی ...

راستی ماشالله جون دکتر همون روز برام‌آمپول دیفرلین تجویز کرد و زدم . فکر کنم پریودی رو بندازه عقب 

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ فقط خدا میدونه چقدر برا اتفاقی که برات افتاده ناراحتم  خداروشکر که حال ...

سلام قربونت برم فدای قلب مهربونت. الهی آمین. 

آره عزیزم به سلامتی پانکچر شدن ولی انتقالشون بعد عیده انشالله.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم . الهی آمین . والا به هوش اومدم گفتن دکتر گفته فریز انتقال میده . هنوزم بهم نگفتن چندتا ش ...

خب انشاءالله که خیره فریز خوبیش اینه که استراحت میکنی این مدت، بدنت به حالت اولیه برمیگرده واینکه شب عیدم هست راحتی، استرسو از خودت دور کن هرچی خدا بخواد همون میشه حالا شما استرس بدی یاندی دیگه فرقی نداره انشاءالله چندروز دیگه خوش خبری برامون

عزیزم من انتقال اولم که لانگ بود دکتر بهم ال دی داد با آمپول سینافکت بعد از تموم شدن ال دی پریود که ...

به من گفت ۲ یا ۳ پریودی بعد از عید بیا مطب . ماشالله جون ۸ تا تخمک کمه ؟

سلام قربونت برم فدای قلب مهربونت. الهی آمین.  آره عزیزم به سلامتی پانکچر شدن ولی انتقالشون بعد ...

عزیزدلمی دکترت گفت دوباره برا کی بری انتقال؟

سلام ساراجونم خیلی متاسف شدم😔😔اون شب که فهمیدم چی شده کلی گریه کردم😔😔😔خیلی سخته ولی خب ی حکمتی ...

الهی فدای چشمات بشم ببخش جونم. آره عزیزم انشالله به امید خدا بعد سه ماه از سقط میرم جوجه های دیگمو میارم انشالله که خدا هم کمکم کنه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب انشاءالله که خیره فریز خوبیش اینه که استراحت میکنی این مدت، بدنت به حالت اولیه برمیگرده واینکه شب ...

مرسی عزیزم . خیلی سعی میکنم ولی نمیشه . همش میگم‌کاش پارسال ivf میکردم اون موقع ذخیرم ۲/۱ بود امسال ۱/۲۲ 

ولی همسرم‌میگه اگه خدا بخواد میده به این چیزا نیست .