2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
بچه ها من چهارشتبه بعدظهر لنتقال دادم نمیدونم چرا خیلی ترشح بی رنگ دارم کسی هست که مثبت شده باشه و ت ...

من هر بار که مثبت شدم داشتم عزیزم ، خیلی هم داشتم

کاملا بی رنگ و مثل آب

البته مال من از روز ۹  به بعد شروع میشد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ای جاااانم فداشون بشم الهی خوشنام باشن عزیزدلم😍😍😍❤️❤️❤️

@چیکا   جون خوبی دوقلوها خوبن الهی خدانگهدارشون باشه بازم معرفت به خرج میدی باوجوددوتافسقل میای اینجاسرمیزنی خدابرات خوش بخواد من خیلی دیربه دیر میام اینجاولی به یادهمتون هستم وتاجایی که ازدستم برمیاد برای همه دعامیکنم اگه خداقبول کنه البته  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

منم بعد از دو انتقال ناموفق سومیش مثبت شد خداروشکر و الان دوقلو باردارم. تو ۱۲ هفته هستم.

مامان هایی که دوقلو دارید اگر دوست داشتید بیاید تاپیک اخرم باهم بگذرونیم این دوران رو

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
من دولا راستم میشم یعنی ضرر داره؟  میگم‌ اگه جنین لانه گزینی کرده باشه با این چیزا که از بین ن ...

من علمیشو نمی دونم دخترا اینجا بهم گفتن دو لا راست نشو منم گوش دادم خیلی ها میگفتن کارامون حتی بیشتر از قبل شده بود ولی مثبت شدن

خدایا شکرت
من دولا راستم میشم یعنی ضرر داره؟  میگم‌ اگه جنین لانه گزینی کرده باشه با این چیزا که از بین ن ...

ان شالله که مثبتی. استرس به خودت نده استرس هورمون ها رو بهم میریزه. به من گفته بودن مثل کنجد تو عسله مگه به این راحتی جدا میشه 

خدایا شکرت

سلام دوستان عزیز. 

من همین چند روز قرار بود پریود بشم و برم مطب دکتر برای سونو و شروع پانکچر. 

متاسفانه دو روزه سرماخوردم. در واقع در هوای سرد پیاده روی کرد و چون آلرژی ریه دارم الان ریه هام ملتهب شده و قفسه سینه به شدت درد دارم. تب هم کردم. حالا اگه فردا پس فردا پری بشم که هنوز تو اوج مریضی ام نمیتونم اصلا برم. 

میخواستم بپرسم اگه تبم قطع بشه این حالت هام هم بهتر بشه ولی آخر مربضی باشه میتونم وارد سیکل بشم یا نرم؟ 

هم از نظر اینکه کیفیت تخمک ها خوب باشه میپرسم 

و هم از این نظر که داروهای سیکل تنگی نفس را بدتر نمیکنه؟ چون حالت های اسم خفیف دارم همیشه سرماخوردگی هام با تنگی نغس همراه ایت. مخصوصا این دفعه

نمیدونم چه حکمتیه که هر چی میخوام وارد سیکل بشم به اتفاقی میفته. خیلی غصه دارم  بعد از مدتی همسرم را راضی کرده بودم که شروع کنیم. حالا به تعطیلات عید و ماه رمضان میخوریم دوباره عقیب میفته

@چیکا   جون خوبی دوقلوها خوبن الهی خدانگهدارشون باشه بازم معرفت به خرج میدی باوجوددوتافسقل می ...

سلام قربونت برم مگه میشه نیام من سخت ترین لحظاتمو اینجا گذروندمو با شما دردودل کردم همتون مثل خواهر نداشتم هستید با خوشحالیتون خوشحال و با غمتون غمگین میشم. الهی به حق امام زمان تمام بچه های منتظر تاپیک خبر خوش بهمون بدن و حالمونو بسازن. عزیزمی مهربونم😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
زنده باشی عزیزم خب خداروشکر خیالت راحت شد😘❤️

والا چیکا جون گرفتگی زیردلم اوکی نشده هنوز گاهی هست و واژنم گاهی درد دارم همشم احساس میکنم ادرار دارم آزمایش ادرار هم دادم اونم انگار اوکی بود البته هنوز جواب کشت ادرارم نیمده . نمیدونم مشکل از کجاست و چکار باید کنم.

گاهی هم فکر میکنم شاید مشکل از کلیه ام باشه نمیدونم دیگه واقعا

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم من هنوز پانکچر نشدم که.  من نگفتم ۱۲ تخمک دارم.  فکر کنم اشتباه متوجه شدید

حتما اشتباه نوشتم ببخشید گلم ،انشالله پاتکچر شدی کلی تخمکها و‌جنینهای خوب داشته باشی ☺

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم چون داشتم گفتم دارم دیگه  دقیق چن تاشو نمیدونم 😄چقد مثل همیم ما دوتا ...البته من‌آنومالی & ...

منم انومالی هفته 17 گفت احتمالا دختره دقیق نمیتونم بگم منم گفتم هرچی مصلحت خداست همون بشه فقط سالم باشه کافیه

انشاالله بحق همین ماههای خوب خدا همه باردارا بسلامت بچشون بیاد بغلشون و دامن همه منتظرا سبز بشه تا دلشون شاد بشه

الهی آمین 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
والا چیکا جون گرفتگی زیردلم اوکی نشده هنوز گاهی هست و واژنم گاهی درد دارم همشم احساس میکنم ادرار دار ...

نگران نباش منم خیلی دسشویی میرم ۳ماهه اول که واقعا شدید باز الان بهتر شدم گرفتگی هم میگن مال رشد رحمه نگران نباش مهم ازمایش کشته ان شالله منفی بشه ولی در کل التهاب ادراری خیلی هم خطرناک نیست خواهر من داشت انتی بیوتیک دادن خوب شد نگران نباش 

سلام عزیزم دردی که با استراحت رفع میشه نگرانی نداره اینکه تند تند ادرار داری طبیعیه چون بچه فشار میا ...

سلام چیکا جان 

اب دور پسرتون خیلی کم بود؟ اخلالی هم تو رشدش ایجاد کرد؟ یعنی میرفتی سونو سن جنین رو‌ کمتر از سن بارداری میزد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦